Newton Jr palaa takaisin kotiin Jyväskylään
KaDy Edustus miehetJulkaistu: 21.08.2022 16.28

Newton Jr palaa takaisin kotiin Jyväskylään

Newton Jr palaa takaisin Jyväskylään ja matkustaa joukkueen mukana Montenegroon pelaamaan!

– On vaan ihanaa olla takaisin Dynamossa, minulla on upeat muistot Jyväskylästä sekä kentältä, että kentän ulkopuolelta. Tällä hetkellä tuntuu että Dynamo on vaan paras paikka olla. Newton Jr oli Kampuksen Dynamon vahvuudessa seuran ensimmäisenä brasilaisvahvistuksena kausilla 2018-2019 ja 2019-2020 edellisellä kerralla, sen jälkeen taituri pelasi pari todella vahvaa kautta ToPV:ssa rakentaen pohjoisen joukkuetta viime kaudella myös valmentajana. Kultamitali on ripustettu Newtonin kaulaan kauden 2019 päätteeksi, kevät 2020 jäi sitten pelaamisen osalta kesken ennen playoffeja pandemian iskiessä kovaa Suomeen.

– Jokapäiväinen kova treenaaminen tuntuu hyvältä, ymmärrän hyvin että kovalla työllä saavutetaan parhaat tulokset elämässä. Minä rakastan kovaa treeniä ja joukkueen filosofiaa. Vasko, joukkueen taustat ja muut pelaajat toivottivat minut ihanasti vastaan Jyväskylään. Nyt panostetaan yhdessä, treenataan kovaa ja tehdään yhdessä tuloksia.

Newton on pelannut vuosia Suomessa ja hän puhuu jo sujuvaa suomea. – Olen todella tyytyväinen liigan kehitykseen, mestaruuden voittaminen vaatii kovaa työtä ja vakaavaa suhtautumista pelaamista. Liigan kehitys näkyy myös Suomen maajoukkueen menestyksenä verrattuna aikaisempiin vuosiin.

– Yksi upeimmista asioista urheilussa on fanit, heiltä saa lisämotivaation ja ilon pelaamiseen, toteaa Newton jr paluusta KaDyn fanien eteen. – Ihana pelata taas Jyväskylässä ja tavata kaikki ystäväni katsomossa! – Toivon että voin tehdä yleisön entistäkin tyytyväisemmäksi pelaamiseemme.

– Elämä on upeaa, haluan jatkaa pelaamista iloisena ja motivoituneena. Näin saavutan unelmani tekemällä juuri sitä mitä rakastan.

Welcome home Newton! toivottaa Kampuksen Dynamo pelaajansa takaisin Jyväskylään.