Heikki Korhonen jatkaa KaDy-paidassa
KaDy Edustus miehetJulkaistu: 03.08.2021 13.16

Heikki Korhonen jatkaa KaDy-paidassa

Heikki Korhonen jatkaa KaDyn miehistössä alkavan kauden 2021–22. Seura ja Heikki päättivät yksimielisesti käyttää aiemmin solmitun 1 + 1 -vuotisen sopimuksen option, ja näin kuopiolaislähtöinen Heikki nähdään KaDy-paidassa ensi kaudellakin.

1.5.2020 uutisoimme "Hege" Korhosen ja Eemeli Hännisen jatkosopimuksista:
uutinen

Kausi 2020–21 oli Korhoselle rikkonainen, sillä varusmiespalvelus yhdistettynä puolustusvoimien tiukkoihin koronarajoituksiin esti Korhosta osallistumasta täysipainoisesti harjoituksiin ja ottelutapahtumiin. Tästä kesästä alkaen juuri 20 vuotta täyttänyt Korhonen voi taas keskittyä täysillä olennaiseen.

Menneen mestaruuskauden 33 ottelusta Heikki oli mukana 17 ottelussa, joissa hän esiintyi tehoin 2 + 3 = 5. Keskeytetyllä liigakaudella 2019–20 debytantti Korhonen oli kokoonpanossa 21 ottelussa 16 kertaa. Niissä Korhonen nakutti tehot 3 + 1 = 4, joten hänen yhteistehonsa kahden kauden aikana on 5 + 4 = 9 tehopistettä 33 ottelussa.Heikki Korhonen on varusmiespalveluksesta päästyään täynnä intoa ja motivaatiota.

– Armeija ja korona keskenään sotkivat tammikuusta lähtien treeneihin ja peleihin osallistumista, mutta nyt sekin on ohi ja voin keskittyä täysin joukkueen tapahtumiin.

– Viime kaudesta jäi päällimmäisenä mieleen tyhjille katsomoille pelatessa, miten ison eron katsojat luovat peleihin. Vieras- ja kotipeleissä oli yleensä aika neutraali tunnelma joka toivottavasti muuttuu taas ensi kaudella.

– Treenit on lähteneet mainiosti käyntiin. Jokaisella on ollut hyvä energia ja halu kehittyä paremmaksi pelaajaksi ja joukkueeksi joka päivä. Uuden fysiikkavalmentajan ansiosta ollaan mielestäni saatu tasapainoitettua fysiikkatreenit ja pallotreenit keskenään entistäkin paremmin.

– Henkilökohtaisena tavoitteena on valmistautua huolella ensi kautta varten ja kehittää mahdollisimman paljon omaa peliä teknisesti ja taktisesti. Kauden 2021–22 tavoitteeni on pelata tähän mennessä paras kauteni Dynamossa ja ottaa kaikki irti ammattilaisvalmennuksesta ja -pelaajista. Ensi kaudella ei ole tiedossa mitään, mikä hidastaisi pelaamasta parhaalla mahdollisella tasolla ja kehittyä entistä enemmän, Korhonen päättää.

Ave, Hege, ja onnea ja menestystä uuteen kauteen!