Korhonen ja Hänninen jatkavat Dynamossa
1.5.2020 15:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jatkosopimuksiin nimensä kirjoittaneet Eemeli Hänninen ja Heikki Korhonen debytoivat KaDyssa kaudella 2019–2020, ja maalejakin syntyi mukavasti.

Jatkosopimuksia pukkaa! 18-vuotiaat Heikki Korhonen ja Eemeli Hänninen debytoivat hienosti KaDyn liigaringissä keskeytyneellä kaudella 2019–2020, ja seura on solminut molempien nuorukaisten kanssa jatkosopimuksen, joka on mallia 1 + 1 vuotta.

Kuopiosta kotoisin oleva Heikki Korhonen oli kokoonpanossa keskeytetyn liigakauden 21 ottelussa 16 kertaa. Kentälle päästyään Korhonen taiteili kauden aikana tehot 3 + 1 = 4. Pieksämäeltä tuleva Hänninen oli kokoonpanossa 14 ottelussa, joissa syntyi tehot 2 + 0 = 2.

Molemmat vuonna 2001 syntyneet pelimiehet hankkivat futsalkannuksensa Varkaudessa Savo Futsalin (WJK Varkauden) paidassa. Heiltä on nähty hiljattain isoja ratkaisuja, jotta panostus täysillä futsaliin onnistuu. Korhonen siirsi opinnot jo viime talvena Jyväskylään mahdollistaen siten lajipanostuksen; Hänninen anoo varusmiespalvelukseensa muutosta pystyäkseen pelaamaan ensi talven täysillä. Kumpikin on pelannut täydellä panoksella myös jalkapalloa, mutta nyt painopiste siirtyy futsaliin.

Kun on seurannut molempia poikia juniori-iästä asti, näkee sen huiman kehityksen, mitä erityisesti viime talvi toi tullessaan. Kun valmennus ja puitteet ovat kohdallaan, ja kun nuorilta miehiltä löytyy tahtoa ja halua harjoitella, niin tuloksia syntyy.

Ensi viikolla 19 vuotta täyttävä Heikki Korhonen:

“Suurin syy jatkolleni Dynamossa oli varmasti halu treenata ja pelata ammattimaisten pelaajien ja valmentajien kanssa tietäen, että heidän kanssaan kehitystä tulee ja oppii uusia asioita”, Korhonen tuumaa.

“Tunnelmat ovat huikeat ja samalla vähän turhautuneet. Pääsin pelaamaan debyyttikauttani liigassa, mikä oli yksi suurista tavoitteistani heti futsaliin tutustuttuani; samalla pääsin näkemään, miten liigajoukkueessa treenaaminen ja sen ulkopuoliset asiat hoituvat. Turhauttavaa oli vain, ettei playoffeja pelattu enkä päässyt vielä kokemaan miltä ne tuntuvat”, Korhonen jatkaa.

“Dynamo oli mielestäni valmis playoffeihin. Tärkeiden pelaajien loukkaantumiset olivat ohi, ja päästiin treenaamaan kovaa koko joukkueella. Uskon vahvasti että mestaruus olisi tullut meille Jyväskylään, jos sarja olisi pelattu loppuun”, Korhonen pohtii.

“Tavoitteet ensi kesälle on pitää peruskuntoa yllä ja olla valmis treenikauteen. Kaudella tavoite on pysyä vailla loukkaantumisia ja päästä treenaamaan täysipainoisesti koko kauden ja sitä kautta saada lisää minuutteja liigassa”, Korhonen päättää.

Kesällä 19 vuotta täyttävä Eemeli Hänninen:

“Viime kausi oli ensimmäinen kausi futsal-liigassa, ja omalta kohdaltani se meni tosi hyvin. Kun jatkosopimusta tarjottiin, tiesin heti, että haluan pelata KaDyssa vielä ensi kaudellakin. Koen että tällä hetkellä Jyväskylä on paras paikka, jos haluaa kehittyä futsalissa. Muutenkin joukkueeseen pääsin sisälle todella nopeasti ja odotan ensi kautta innolla!”, Hänninen kertoo.

“Koronatilanne harmittaa kyllä aika paljon. Olisi ollut kiva päästä pelaamaan ensimmäisiä playoffeja, mutta ensi vuonna sitten. Kesällä muutan Jyväskylään, jotta pääsen treenaamaan paremmin joukkueen kanssa, ja odotukset on kyllä kovat. Oma henkilökohtainen tavoite olisi päästä selkeästi joukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Olen kuitenkin pelannut futsalia kunnolla vasta pari vuotta, joten haluan saada kaiken mahdollisen opin valmennukselta ja kehittyä pelaajana”, Hänninen päättää.

KaDyn nuoriso-osastosta tehtiin marraskuussa 2019 pieni feature-juttu KaDyn nettisivuille:

https://www.kampuksendynamo.com/uutiset/33723/junioripelaajien-tie-kampuksen-dynamoon

Aiemmin keväällä KaDy tiedotti kolmivuotisesta jatkosopimuksesta päävalmentaja Vasko Vujovićin kanssa. Lisää pelaajasopimuksia on tiedossa kevään ja kesän mittaan.

Ave, Juvenes!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat