Kalenterit esiin: Futsal-Liigan otteluohjelma valmis, KaDylla myös kolme varmaa treenimatsia
SeuraJulkaistu: 22.08.2020 00.00

Kalenterit esiin: Futsal-Liigan otteluohjelma valmis, KaDylla myös kolme varmaa treenimatsia

Kalenterit esiin!

Miesten Futsal-Liiga alkaa sunnuntaina 20.9., ja lopullinen otteluohjelma on viimein julkaistu tänään. Koko runkosarjan otteluohjelma löytyy Palloliiton uudesta Tulospalvelusta:
https://www.palloliitto.fi/miesten-futsal-liiga-0/...

KaDy aloittaa runkosarjan vaikealla vieraspelillä Torniossa ToPV:ia vastaan. Vastassa on siis heti kättelyssä mm. KaDy-ikoni Sergei Korsunovilla vahvistunut joukkue, yksi mestarisuosikeista. Dynamon ensimmäinen kotiottelu on viikkoa myöhemmin, sunnuntaina 27. syyskuuta, jolloin Jyväskylän Monnarille saapuu paluuta Suomen huipulle havitteleva Sievi FS.

KaDyn runkosarjan ottelut on listattuna täällä:
https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu?team=59572

Myös treenimatseja on sovittuna kolme kappaletta. Huomenna sunnuntaina KaDy matkustaa Joutsaan JoSePan vieraaksi. Lauantaina 5.9. KaDy matkaa uuden yhteistyökuvion tiimoilta Mikkeliin, jonne on kutsuttu vastustajaksi Mad Max Valkeakoskelta. Lauantaina 12. syyskuuta on tarkoitus pelata Huhtasuon koulukeskuksella paikallisvastustaja Riemua vastaan; ottelun päivämäärä on vielä vahvistamaton. Myös Tampereen PP-70:ä vastaan on harjoitusottelu neuvotteilla.

KaDyn pre-seasonin treenimatseja:

su 23.8.2020
klo 13.00 Joutsa
JoSePa – KaDy

la 5.9.2020
Saimaa-Stadiumi, Mikkeli
KaDy – Mad Max


la 12.9.2020 (päivämäärä ja kellonaika vahvistuvat myöhemmin)
klo 15 Huhtasuon koulu
KaDy – Riemu


Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.