Mikkelin Pallo-Kissat käynnistää futsalin yhteistyössä Kampuksen Dynamon kanssa
21.8.2020 19:31 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Seurojen puheenjohtajat allekirjoittivat sopimuksen tänään!

Mikkelin Pallo-Kissat ja jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo (KaDy) ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä KaDy tulee tarjoamaan futsalin valmennusosaamistaan Mikkelissä säännöllisesti järjestettävien harjoituspäivien muodossa. Yhteistyö alkaa lauantaina 5.9.2020 Saimaa Stadiumilla järjestettävällä futsalin tutustumispäivällä, joka huipentuu miesten Futsal-liigaa pelaavien KaDyn ja valkeakoskelaisen Mad Maxin väliseen ystävyysotteluun.

Pallo-Kissojen puheenjohtaja Jyri Paasonen on paluumuuttaja Mikkeliin, joka on ihmetellyt, että kaupungissa ei ole futsalia järjestetty aiemmin. ”Itse on tullut aikoinaan pelattua talvisin futsalia pääkaupunkiseudulla. Futsal on erittäin hyödyllinen laji jalkapallojunioreille ja myös valmentajille”, toteaa Paasonen.

”Loistavaa, että saadaan Pallo-Kissojen kaltainen hieno, perinteikäs jalkapalloseura mukaan futsal-yhteistyöhön. Tämä yhteistyösopimus vie varmasti futsalia laajemminkin eteenpäin Mikkelissä ja lähialueilla. Pelaajapotentiaalia tällä vahvalla jalkapalloseudulla tunnetusti riittää”, kommentoi KaDyn puheenjohtaja Matti Nieminen alkanutta yhteistyötä.

”KaDyn lajiosaaminen on Suomen huipulta ja he ovat hallitseva Suomen mestari, jolla on useita maajoukkuepelaajia. On hienoa saada kansainvälisesti arvostettu montenegrolainen päävalmentaja Vasko Vujovic pitämään Mikkeliin säännöllisesti harjoituksia. Julkaisemme tarkemman aikataulun ensi viikon aikana”, lisää tyytyväinen Paasonen.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat