Kohti 25v-juhlakautta - Dynamo-kortit myyntiin
26.3.2020 16:51 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kohti 25v-juhlakautta - Dynamo-kortit myyntiin!

Dynamo-kortit 2020-2021

Katse jo ilolla ja ylpeydellä kohti tulevaa, kohti kautta 2020-2021. Huikeat Dynamo-joukkueet ansaitsevat uuden Dynamo-kortin, jolla ovet aukeavat kaikkiin Kampuksen Dynamon joukkueiden peleihin ja tulevalla futsalkaudella räjäytetään kotisalien katot kannustavien fanien toimesta. Ei ole mitään parempaa kuin pelata täydelle katsomolle, kuulla Dynamo-huudot ja nähdä, kun yleisö nousee seisomaan kauniin maalin jälkeen. Tämä on meidän yhteinen juttu, yhteiset tunteet ja yhteinen haave. Matkaa mitalien ripustamiseen kaulaan 2021 keväällä on vielä jonkin aikaa, mutta käydään käsi kädessä yhteiseen matkaan.

Ja Dynamon fanit kohtaavat jyväskyläläisten yritysten terasseilla, kuntosaleilla, popsien perjantaipizzaa yhdessä, haastaen itseään vaikka yläköysikiipeilyn kurssilla. Yhdessä – nauttien “kaksi yhden hinnalla” -eduista, yhdessä – vaikkapa auttaen toinen toistaan muutossa ja pakaten tavarat KaDyn kumppanin muuttolaatikoihin. Dynamo-kortti tarjoilee myös ensi kaudella huikean listan etuja. KaDyn ”Tue Paikallista Yrittäjää - Yhdessä” -kampanjalla tuomme kannattajamme jyväskyläläisten yritysten palveluiden äärelle uuden kauden alkaessa.

Katsomomme ovat aina avoimena alle 7 -vuotiaille, jotka voivat valitessaan ottaa vanhemmankin mukaan nautiskelemaan huippufutsalista. Aikuisten Dynamo-kortilla seuraat pelit läpi koko vauhdikkaan runkosarjan, mutta Premium-kortti on sen kannattajan valinta, joka vie joukkueita myös pudotuspeleihin ja mitaleille saakka. Premium Dynamo-kortti liekehtii käsissä, pullakahvit on tarjolla liigapeleissä ja kaulaan saa laitettavaksi juhlavuoden kannattajahuivin.

Eri korttivaihtoehdot:

  • Dynamo-kortti, Premium: 150 euroa (sis. sisäänpääsyn myös pudotuspeliotteluihin ja 25v-juhlahuivin)
  • Dynamo-kortti, aikuiset: 80 euroa
  • Dynamo-kortti, alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, 7-17-vuotiaat ): 50 euroa

Osta Dynamo-korttisi Nettilipusta! Voit samalla napsauttaa ostoskoriin myös kannattajajäsenyytemme.

Dynamo-kortilla saat lukuisia yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja, luothan ostoksesi yhteydessä Nettilippu-tunnuksen ja annat luvan tarjousten lähettämiseen, jotta pääset hyödyntämään näitä kauden aikana!

Jyväskyläläisten yritysten lähellä

KaDyn ”Tue Paikallista Yrittäjää - Yhdessä” kampanjalla tuomme huippufutsalin kannattajat kumppaniemme terasseille, kuntosalin prässiin, kantamaan tavaroita uuteen kotiin kumppanimme muuttolaatikoilla – käyttämään sinun yrityksesi palveluja.

Yritysasiakkaamme – tuo henkilökuntasi katsomaan paikallista tahtojen taistelua höystettynä aimo annoksella rohkeutta ja taitoa, huippufutsalia on tarjolla niin miesten kuin naistenkin puolella ja katsomot täyttyvät henkeen ja vereen punamustien värejä kunnioittavista faneista – sinun asiakkaistasi. Yrityksellenne hankituilla Premium-korteilla pääsette nautiskelemaan lajin vauhdikkaista käänteistä ja meillä viihtyy yritysvieraannekin!

Nettilipun lisäksi voit tilata yrityksellesi kortteja myös oheisen lomakkeen kautta - täytettyäsi lomakkeen olemme sinuun vielä erikseen yhteydessä sopiaksemme korttien toimituksesta, laskutuksesta sekä muista yksityiskohdista!

Onko yrityksesi kiinnostunut tarjoamaan etuja Dynamo-korttilaisille tai onko mielessäsi muuten etu, jota korttimme kaipaavat? Jos kyllä, olethan yhteydessä myyntipäällikköömme! #SupportYourLocal

Yhteystiedot:
Jussi Väisänen
jussi.vaisanen@kadyfutsal.net
puh +358 40 939 1827

Voit seurata kampanjaa niin kevään aikana kuin myöhemminkin täällä: https://www.kampuksendynamo.com/uutiset/35821/supportyourlocal

Jyväskyläläiset yritykset lahjoittamassa elämyksiä futsalin parissa

”Tee Hyvää Kanssamme” kampanja vie katseet kohti ensi syksyä ja futsal-kautta 2020-2021. Hanki Dynamo-kortteja lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyskumppaniemme kautta elämyksiä kaipaaville kannattajillemme! Viemme Dynamo-kortit kirjastoihin lainattavaksi, tarjoamme elämyksiä erityisryhmille ja sielun nautintoa urheilua rakastaville faneillemme. Osana "Tee Hyvää kanssamme"-kampanjaa kaikki vähintään viisi Dynamo-korttia lahjoittaneet yritykset sekä yksityishenkilöt pääsevät isännöimään yhdessä yhtä KaDyn kotiottelua tulevalla liigakaudella ja verkostoitumaan samalla muiden kampanjaan osallistuneiden tahojen kanssa - lisäksi tuomme näitä tahoja kampanjan yhteydessä nettisivuillamme ja some-kanavissamme!

Meille on tärkeää olla vastuullisesti mukana rakentamassa jyväskyläläistä urheilukulttuuria - ole Sinäkin mukana! #TeeHyvääKanssamme

Täytä lomake tästä ja tilaa lahjoitettavia kortteja!

Voit seurata kampanjaa niin kevään aikana kuin myöhemminkin täällä: https://www.kampuksendynamo.com/uutiset/32265/teehyvaakanssamme


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat