SeuraJulkaistu: 26.03.2020 00.00

#SupportYourLocal

Jyväskyläläisten yritysten lähellä

KaDyn ”Tue Paikallista Yrittäjää - Yhdessä” kampanjalla tuomme huippufutsalin kannattajat kumppaniemme terasseille, kuntosalin prässiin, kantamaan tavaroita uuteen kotiin kumppanimme muuttolaatikoilla – käyttämään sinun yrityksesi palveluja.

Yritysasiakkaamme – tuo henkilökuntasi katsomaan paikallista tahtojen taistelua höystettynä aimo annoksella rohkeutta ja taitoa, huippufutsalia on tarjolla niin miesten kuin naistenkin puolella ja katsomot täyttyvät henkeen ja vereen punamustien värejä kunnioittavista faneista – sinun asiakkaistasi. Yrityksellenne hankituilla Premium-korteilla pääsette nautiskelemaan lajin vauhdikkaista käänteistä ja meillä viihtyy yritysvieraannekin!

Nettilipun lisäksi voit tilata yrityksellesi kortteja myös oheisen lomakkeen kautta - täytettyäsi lomakkeen olemme sinuun vielä erikseen yhteydessä sopiaksemme korttien toimituksesta, laskutuksesta sekä muista yksityiskohdista!

Onko yrityksesi kiinnostunut tarjoamaan etuja Dynamo-korttilaisille tai onko mielessäsi muuten etu, jota korttimme kaipaavat? Jos kyllä, olethan yhteydessä myyntipäällikköömme! #SupportYourLocal

Yhteystiedot:

Jussi Väisänen
jussi.vaisanen@kadyfutsal.net
puh +358 40 939 1827