07.10.2014 Mukana KaDyn matkalla menestykseen - esittelyssä yhteistyökumppanimme
18.6.2019 13:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mukana KaDyn matkalla menestykseen - esittelyssä yhteistyökumppanimme

07.10.2014

Haastavasta taloustilanteesta huolimatta KaDy on onnistunut solmimaan alkavalle Futsal-liigakaudelle ennätysmäärän yhteistyökumppanuuksia. Jo edelliskausilta tuttujen Jyväskylän yliopiston, Sonaatin, Peurungan, Shakerin ja Keskisuomalaisen lisäksi joukkueen taakse on asettunut koko joukko uusia tuttavuuksia, joista kadyfutsal.net nostaa tässä esiin muutamia.

Kohti tulevia kausia JP Sports Oy:n varusteilla

Yksi merkittävimmistä uusista yhteistyökumppaneista on ehdottomasti brasilialainen urheiluvaatemerkki Penalty ja sen maahantuonnista vastaava JP Sports Oy. Jo viime kauden Futsal-liigassa pelattiin Penaltyn palloilla ja kun brasilialaismerkki on muutenkin erikoistunut nimenomaan futsal-varusteisiin, seurassamme uskotaan vahvasti, että solmittu pitkäaikainen yhteistyösopimus vie KaDya tällä saralla merkittävästi eteenpäin. Johtuen sopimuksen myöhäisestä allekirjoitushetkestä KaDy tulee esiintymään vielä tulevalla kaudella osittain viime kauden peliasuissaan, mutta kevään ratkaisupeleissä Dynamon nähdään jo taistelevan yksinomaan Penalty-merkin alla!

jpsports.jpg

penalty.png

Paremman palvelun painotalo - Kirjapaino ÄSSÄ

Liigakaudella 2014-15 kaikki KaDyn painotuotteet tulevat vaajakoskelaiselta Kirjapaino ÄSSÄltä ja nyt ensimmäisten painotuotteiden valmistuttua tätä valintaa voidaan pitää erittäin onnistuneena.

logo-kirjapainoassa.jpg

Monnarin Hirviöluolassa pääset tutustumaan uuden yhteistyökumppanimme painotyöhön tarkemmin vaikkapa kotiotteluidemme käsiohjelmia tai ottelulippuja ihastellessasi, mutta tarkoituksenamme on hyödyntää ÄSSÄn palveluja myös rakkaan kotisalimme muokkaamisessa entistä hirviömäisempään suuntaan.

KaDyn näköisiä kumppaneja

Monella yhteistyökumppanillamme on yhteisenä tekijänä palava halu kehittyä, kasvaa ja mennä kaikin tavoin eteenpäin - aivan kuten tietysti KaDyllakin! Ohessa pari kommenttia yhteistyökumppaniemme edustajilta:

Viestintäjousen tiimi työskentelee hikilitroja mittaamatta ymmärtääkseen asiakkaan vaatimukset ja täyttääksen työtä kohtaan asetetut odotukset ja toiveet. Meitä ajaa halu olla parhaita, ja pitkä kokemuksemme antaa meille eväät tavoitteemme saavuttamiseksi.

- toimitusjohtaja Samuel Jouttijärvi, Viestintäjousi Oy

logo-viestintajousi.jpg1720-suomen_brodeeraus.jpg

On hienoa lähteä mukaan tukemaan nousevaa lajia. Kampuksen Dynamon toiminta ja intohimo omaan juttuunsa on tehnyt meihin vaikutuksen. Odotammekin yhteistyötä innolla!

- toimitusjohtaja Janne Perälä, Suomen Brodeeraus Oy

Haluammekin kiittää kumppaniverkostoamme saamastamme tuesta ja toivottaa niin kumppaneillemme kuin kannattajillemme antoisaa futsal-kautta 2014-15!

KaDyn alkavan kauden yhteistyökumppaneihin pääset tutustumaan tarkemmin sivujen ylävalikosta löytyvältä Kumppanit-alasivulta ja sitä kautta tietysti myös kumppaniemme kotisivuilta.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat