Kampuksen Dynamon kannatuslippukampanja jatkuu finaaleissa
SeuraJulkaistu: 30.04.2023 15.00

Kampuksen Dynamon kannatuslippukampanja jatkuu finaaleissa

Jotta pystyisimme varmuudella viemään kauden loppuun saakka ilman lisävelkaa eikä seura ajautuisi taloudelliseen kriisiin, jatkamme kannatuspääsylippukampanjaa vielä finaalien ajan.

Kampuksen Dynamo on vuonna 1995 perustettu jyväskyläläinen perinteikäs futsalseura ja miesten puolella hallitseva Suomen mestari. Nyt tilanne on kuitenkin käynyt liigajoukkueen osalta kassavirtojen tyrehdyttyä tukalaksi koronavuosien sekä alentuneiden katsojamäärien vuoksi ja seura tarvitsee kipeästi apuasi.

Miesten liigajoukkueen kassatilanne on edelleen vaikea ja kauden loppuun saattaminen ilman isoa lisävelkaa on vaakalaudalla. Välierissä ollut kampanja veti jonkin verran, mutta etenkin isompia tukijoita ei olla saatu mukaan odotusten mukaisesti.

Tarjoamme kiitoksena tukijoille:

  • Tukijoiden nimet näkyvästi esillä kaikissa loppukauden peleissä niin Monitoimitalolla kuin Ruutu+ -lähetyksissä.
  • Sosiaalisen median kanavissamme kiitosviestin.
  • Nimillä varustetun kiitosjulkaisun verkkosivuillamme.


Tavoitteena KaDylla on saada finaaliotteluihin yli 700 katsojaa paikalle, jotta pahaa kassavajetta pystyttäisiin paikkaamaan.


Yksityishenkilöt:

Finaalipelien 13.5. lauantain ja 14.5. sunnuntain pelien liput täältä.

Jos haluat nimesi tukijalistaan, lähetä nimesi tai nimimerkkisi teksti- tai whatsapp-viestillä numeroon +358 50 5279005, tai lähetä sähköpostia bubi.tuomala@gmail.com

Yritykset:

Täytä täällä oheinen lomake ja valitse sopiva lippupaketti. Isommat paketit sisältävät myös kausikortteja ensi kaudelle. Lähetämme laskun antamaasi osoitteeseen sähköisesti.

Lisätietoja antaa:
Samu Kytölä +358 41 4378041
Bubi Tuomala +358 50 5279005


Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.