Kauden 2020-2021 palkintoja
SeuraJulkaistu: 10.09.2021 18.30

Kauden 2020-2021 palkintoja

Ennen uuden kauden alkua päästään vielä hehkuttamaan edellisen vuoden palkintoja.

Futsal-Liigat:

KaDyn puolesta parhaiden valinta oli yhtä juhlaa - miesten tähdistökentälliseen maalivahdiksi Niila-Ville Laitinen ja parhaaksi puolustajaksi Jukka Kytölä.
Naisten liigan puolella paras nuori pelaaja on maajoukkueenkin ovet avannut Laura Toivanen.

Liigojen parhaat pelaajat palkitaan Captain's Ball gaalassa myöhemmin syksyllä.

Miesten Futsal-Liigan tähdistökentällinen:

  • Niila-Ville Laitinen, KaDy
  • Jukka Kytölä, KaDy
  • Enderson Suarez, FC Kemi
  • Iiro Vanha, ToPV
  • Tuukka Pikkarainen, FC Kemi

Mestarivalmentaja

  • Miesten Futsal-Liiga -Vasco Vujovic, KaDy

Vuoden Nuori Pelaaja

  • Naisten Futsal-Liiga -Laura Toivanen, KaDy


Palloliiton Idän alue:

Parhaana valmentajana palkitaan Kampuksen Dynamon miesten liigajoukkueen huippuvalmentaja; Vasko Vujovic. Montenegrosta KaDyn valmennustehtäviin vuonna 2018 tullut valmentaja operoi valmennustiiminsä kanssa KaDylle kolmannen perättäisen Suomen mestaruuden kauden 2020-2021 päätteeksi. Vasko Vujovic valittiin myös valtakunnallisessa äänestyksessä miesten Futsal-Liigan mestarivalmentajaksi.

Parhaana pelaajana palkitaan varsinkin punamustin silmälasein katsottuna täysin oikeutetusti Jukka Kytölä.

Jukka on palkittu vuosien mittaan monella foorumilla, esimerkiksi Suomen parhaana futsalpelaajana urheilulehdistön valitsemana.

Jukka Kytölä on esimerkillinen pelaaja, hän on pelaajien ohjaaja, motivoija, kannustaja ja opettaja. Jukka Kytölä palasi Suomeen viime kaudeksi Italian pääsarjassa pelanneesta Mantovasta koronapandemian takia ja hänet saatiin pelaamaan takaisin kotijoukkueeseen KaDyyn. Jukka pelaa kentällä mitä tahansa pelipaikkaa, hän on Suomen vahvimpia puolustajia, mutta maalitilastot osoittavat hänen osaavan myös maalinteon ja maaliin johtavien syöttöjen antamisen.

Haluamme onnitella myös muita palkittuja, erityisesti Idän alueelta Respect palkinnon saavaa Janne Pajusta (JoSePa) sekä Idän parhaana palkittavaa erotuomaria Timo Onatsua! Palkinnot jaetaan ensimmäisen sarjapelimme yhteydessä 19.9.2021 n.klo 15.45 - ennen pelin alkua.