Lassi Lintula Dynamon kantavia voimia
KaDy Edustus miehetJulkaistu: 16.07.2021 11.55

Lassi Lintula Dynamon kantavia voimia

Lassi Lintula (s. 1997) jatkaa Dynamossa kaudella 2021-2022 kaksivuotisen sopimuksen toista vuotta. Joukkueen tähdistöön kuuluvalla Lassilla on edessään nyt kolmas vuosi KaDyssa, joista ensimmäinen keskeytyi koronan takia ja toisella kaudella saavutettiin täysosuma eli jatkoa seuran mestaruusputkeen.

#47 Lassi Lintula

Lassi on kotoisin Tampereelta, kuten moni muukin KaDyssa nähty pelaaja. Hän nousi Jani Korpelan lailla jo 17-vuotiaana (2014) Ilveksen edustusjoukkueeseen. Ilveksessä Lassi pelasi viisi kautta, joista tuloksena on pari pronssia ja kaudella 2015-16 hopea.

Lassi Lintula kuuluu myös maajoukkueeseen ja oli mukana pelaamassa Suomelle EM -turnauspaikkaa. Ensimmäiset maju-kutsut, tapahtumat ja ottelut olivat 2016 alkuvuodesta ja vakituisempi pesti alkoi 2017-2018 kauden aikana.

Lassi valittiin Suomi-Italia-pelin parhaaksi pelaajaksi. Maajoukkuetilastomerkintä ajassa 38:38 kun Lassi pääsi maalintekoon.

Ikäisekseen kokenut pelaaja kommentoi tulevaa kautta ja paaluttaa tavoitteita:

‘Hyvillä mielin paluu taas Jyväskylään, maanantaina aloiteltiin pallotreenejä joukkueen kanssa ja oli heti hyvää pöhinää! Kivaa oli nähdä Monnarin parketilla myös muutamia uusia kasvoja. Chämppärin arvonnasta tuli ainakin etukäteen haastetta Azerbaidzanin mestarin myötä, mutta tähänkin vastustajaan perehdytään varmasti tarkemmin vielä myöhemmin ja tavotteena on ehdottomasti edetä Main Roundille.

Liigapelien osalta isoin tavoite on tietenkin mestaruus. Viime kausi oli ajoittain omalta sekä joukkueen osalta hieman haastava, mutta lopputulos oli kuitenkin halutunlainen, joten siitä on ihan hyvä jatkaa.’

Lassi oli kaudella 2020-2021 KaDyn paras pistenikkari 32 ottelussaan tehopistein 52 (28 + 24). Tästä on todellakin hyvä jatkaa punamustan kannattajajoukon iloksi!

Kampuksen Dynamon maajoukkuepelaajat vuosimallia 2020-2021 kultamitalit kaulassa - Mikko Kytölä, Jukka Kytölä, Niila-Ville Laitinen, Tero Intala ja Lassi Lintula