ENNAKKO: Viikonloppuna edustuksien harjoituspelejä
SeuraJulkaistu: 02.09.2020 00.00

ENNAKKO: Viikonloppuna edustuksien harjoituspelejä


KaDyn edustukset matkavat harjoitusotteluihin Mikkeliin

KaDyn ja Mikkelin Pallo-Kissojen yhteistyösopimus alkaa näkymään heti tulevana viikonloppuna. Saimaa Stadiumilla Mikkelissä futsaliin tutustumispäivä sisältää miesten ja naisten harjoitusottelut.


Miehet kohtaavat Mad Maxin Valkeakoskelta


Miesten vastustajaksi saapuu Mad Max Valkeakoskelta. Tuttu kilpakumppani liigasta ollut aiemmikin pre-seasonin harjoitusvastustaja. Mad Maxilla on alla harjoituspeli Pirkkalassa liigaan takaisin nousseen PJK:n kanssa. Valkeakoskelaiset käänsivät ottelun itselleen 2-3. Päävalmentaja Tomi Tuomisen joukossa on taitoa ja joukkuepelin kulkiessa Mika Jussila, Matti Jussila, Mikko Heritty, Justus Kunnas, Yasar Elbeller aiheuttavat varmasti vastustajille vaikeuksia.

KaDylla on toissa sunnuntailta 23.8. allaan harkkapeli Joutsassa JoSePan kanssa. Tuolloin päädyttiin punamustan eduksi lukemiin 2-7. Päävalmentaja Vasko Vujovic ei tuolloin vielä ollut joukkueen mukana ja Jesse Kalliokoski hoiti valmennuksen. Nyt Vasko pääsee itsekin joukkueen kanssa reissuun.

Vasko Vujovicin tunnelmia harjoituspelin alla:

'Olen tyytyväinen työskentelyymme ja koen joukkueen edistyvän hyvin. Harjoitusottelun tulosnumerot ovat melko toissijainen asia. Päätavoitteemme on tuoda kentälle mahdollisimman paljon pelimme taktisia elementtejä. Tämän vuoksi on erinomaista päästä pelaamaan tämänkaltainen ottelu.'Miesten harjoitusottelut


la 5.9. klo 16:00 KaDy - Mad Max Saimaa Stadiumi, Mikkeli

su 13.9. klo 14:00 KaDy - Riemu Huhtasuo, JyväskyläNaisten vastustajana PU-62 ja sunnuntaina kotona KP-V


Mikkeliläinen PU-62 dominoi viime kauden alueellista Naisten Kakkosta. Lopputaulukko näyttää puhdasta peliä ja pistepörssin viiden kärkeä mikkeliläisille. KaDyn T04 ja N2 joukkueet ottelivat heidän kanssaan samassa sarjassa. Eider Ramos on pelannut Espanjassa nuorten maajoukkueessa ja on varmasti taitava ja vaikea pideltävä tulevassakin ottelussa.


KaDyn naiset pelasivat harjoitusottelu Kaupissa Ilves FS:n kanssa. Ottelu päättyi 5-3 tamperelaisemäntien voittoon, mutta joukkue ja kannattajat olivat hyvin tyytyväisiä KaDyn esitykseen.

Naiset pelaavat lisäksi sunnuntaina 6.9. Jyväskylässä Huhtasuolla harjoitusottelun kaustislaisen KP-V:n kanssa, joka on tuttu vastustaja Naisten Ykkösestä.


Naisten päävalmentaja Mikko Kytölän tunnelmia harjoitusotteluiden alla:


'Hienoa, että saamme olla osa tätä futsaltapahtumaa. Odotan myös kovia harjoituspelejä, joista voimme taas oppia lisää.'Naisten harjoitusottelut


la 5.9. klo 13:00 PU-62 - KaDy Saimaa Stadiumi, Mikkeli

su 6.9. klo 14:30 KaDy - KP-V Huhtasuo, Jyväskylä