Jatkosopimuksia pukkaa - vuorossa Juho Väinälä ja Jere Intala
20.4.2020 22:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Vuonna 2019 punamustiin saapuneet Jere Intala ja Juho Väinälä ovat solmineet jatkosopimukset KaDyn kanssa. Ave Jere & Juho!

Tulevan kauden joukkue rakentuu sopimus kerrallaan. Aiemmin uutisoitiin päävalmentaja Vasko Vujovićin kolmen vuoden jatkosopimuksesta, maalivahtikaksikko Niila-Ville Laitisen ja Tuomas Heikkilän rustaamista papereista sekä kapteeni Mikko Kytölän jatkosta punamustissa. Viimeisimmän uutisen mukaan jatkosta ovat sopineet KaDyyn viime kauden alla liittyneet Juho Väinälä ja Jere Intala. Väinälän sopimus kattaa yhden vuoden, Intalan paperi on mallia 1+1.Juho Väinälä (s. 1993) on kokenut liigapelaaja, joka on ennen Dynamoa edustanut TPK:ta, Tervareita ja Sieviä, jonka paidassa hän voitti Suomen mestaruuden keväällä 2017. Tuolloin finaalisarjassa oli KaDy, ja Väinälällä oli iso rooli nykyisen seuransa kaatamisessa. Herkeämättä taisteleva Väinälä paalutti itselleen kunnon tontin myös Dynamon pelaavassa miehistössä, mikä näkyi myös tehoissa (9+2).Jere Intala (s. 1994) pelasi pitkään tamperelaisessa PP-70:ssa, jota oli nostamassa vitosesta liigaan mm. Sergei Korsunovin ja myös KaDy-paidassa sittemmin pelanneen veljensä Tero Intalan kanssa. Jyväskylässä hän edusti ensin LPK:ta. Loukkaantumiset varjostivat Intalan ensimmäistä KaDy-kautta, mutta pelatessaan hän toi vahvan lisän etenkin pivot-pelaamiseen.

"Mister" Vasko Vujović on hyvin tyytyväinen uusiin sopimuksiin:
– Olen todella iloinen, että jatkamme yhteistyötä Jeren ja Juhon kanssa. Koska he ovat olleet mukanamme viime kaudella, on helpompi ottaa seuraava askel, kun he tuntevat jo hyvin pelikäsitykseemme liittyvät vaatimukset.
Aiemmilla kausilla tilanteemme on ollut se, että suurin osa pelaajista on vaihtunut ja meidän on täytynyt aloittaa alusta. Niinpä jatkosopimukset ovat rohkaiseva uutinen ja kertoo siitä, että tulevalla kaudella voimme kehittyä edelleen niin yksilöinä kuin joukkueenakin.


Juho ja Jere, onnittelut jatkopapereista. Mutta vielä kerran katse menneeseen: millainen fiilis jäi ennen pudotuspelejä keskeytyneestä kaudesta?

Juho Väinälä:
– Kauden keskeytymisen osalta jäi ristiriitainen fiilis. Meidän viimeiset pelit ennen kauden päättymistä eivät olleet tuloksellisesti hyviä, mutta silti itselleni syntyi niistä luottavainen olo pudotuspelejä varten.

Jere Intala:
– Jäi vähän kaksijakoinen tuntuma. Loukkaantumiset häiritsivät kehitystä ja kautta, vaikka monessa asiassa tulikin mentyä eteenpäin. Pudotuspelien alussa tunsin olevani urani parhaassa fyysisessä kunnossa, ja joukkue oli juuri saanut muutkin loukkaantuneena olleet pelaajat mukaan. Uskon että olisimme olleet valmiita taistelemaan mestaruudesta tosissaan tosipelien alkaessa. Tästä syystä pettymys oli suuri kauden päätyttyä, mutta nyt on hyvä suunnata katseet ensi kauteen.

Entä millaiset odotukset teillä on ensi kaudelle? Muuttuuko moni asia, ja mitkä seikat tulevat korostumaan?

Väinälä:
´– Toivon, että mahdollisimman moni tämän kauden joukkueen pelaajista jatkaa myös tulevalla kaudella. Oma maalaisjärkeni sanoo,että ulkomaalaisvahvistusten hankinta voi olla ensi kaudella taloudellisesti seuroille hankalampaa, sillä korona varmasti tekee jonkinlaista lovea monen seuran talouteen. Sellaiset joukkueet, joiden runko pystyy kasassa ovat aina vahvoilla uuteen kauteen lähdettäessä, niin myös ensi kaudella.
– Toivottavasti suunta on tästä taas kohti uusia finaalisarjoja!

Intala:
– Nälkää jäi tosiaan riittävästi itsellä, ja varmasti myös muulle joukkueelle. Uskon, että jos saamme rungon pysymään kasassa viime kaudelta, pystymme tosissamme taistelemaan jälleen kerran mestaruudesta. En usko että suuria muutoksia tulee, ja Vaskon jatkaminen peräsimessä viittaa siihen, että pystymme jatkamaan työntekoa helpommin siitä mihin edelliskaudella jäimme. Olemme varmasti joukkueena valmiita tekemään töitä tavoitteiden eteen myös ensi kaudella.

Kiitokset, Jere Intala ja Juho Väinälä!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat