Vasko Vujovic jatkaa kolme vuotta KaDyn peräsimessä
31.3.2020 14:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Vasko Vujovic jatkaa kolme vuotta KaDyn valmentajana.

Kampuksen Dynamo on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen montenegrolaisen valmentajan Vasko Vujovićin kanssa. Sopimus on voimassa kevääseen 2023 saakka. 46-vuotias Vujović on valmentanut KaDyn miesten futsal-liigajoukkuetta kesästä 2017. Kolmeen kuluneeseen vuoteen mahtuu KaDyn kaksi ensimmäistä Suomen mestaruutta sekä koronapandemian vuoksi keskeytetty liigakausi 2019–2020.

Miesten edustusjoukkueen lisäksi Vujović on valmentanut naisten liigajoukkuetta sekä KaDyn juniorijoukkueita. Ennen Jyväskylään tuloaan Vujović on valmentanut futsalin pääsarjaseuroja Libanonissa, Kreikassa, ja Montenegrossa. UEFA:n futsalin Mestarien Liigassa Vujovic vei KaDyn Main Roundille (32 parasta) vuonna 2018.

Vujovićin jatkosopimus kattaa miesten edustusjoukkueen lisäksi valmennus- ja kehitystehtäviä myös seuran junioripuolella. Hyvin Jyväskylässä viihtyvä Vujović katsoo koronapandemian aiheuttaman tauon aikana valoisin mielin eteenpäin.

”Olemme jatkaneet sopimustani kolmella vuodella, mikä on suuri kunnia minulle. Toivon, että onnistumme yhdessä nostamaan KaDyn tulevaisuudessa vielä korkeammalle tasolle. Rima on ollut korkealla jo nyt, mutta meillä on tarpeeksi tieto-taitoa vielä suurempiin saavutuksiin.

Tavoitteenamme on saavuttaa Suomen mestaruus vähintään kahdesti sopimuskauteni aikana, minkä jälkeen tavoite on edetä UEFA:n Mestarien Liigassa Elite Roundille (16 parhaan joukkoon). Ihannetilanteessa saisimme turnauksen Jyväskylään. Uskon pelaajiini ja seuran taustahenkilöihin tässä missiossa!

Kiitän seuraa luottamuksesta ja uskon antavani suuren panoksen seuralle. Seuraavaksi tavoitteemme on kehittää pelaajia sekä joukkuetta tulevalle kaudelle. Haluamme näyttää, että olemme tulleet Suomen huipulle pysyäksemme”, valmentaja päättää.

Seuran puheenjohtaja Matti Nieminen on jatkosopimuksesta tyytyväinen:

”Mister Vaskon jatkaminen KaDyssä on hieno ja tärkeä asia. Kaksi mestaruutta kahdessa kaudessa kertoo siitä, miten osaavasta herrasta on kyse. Pitkä sopimus mahdollistaa pitkäjänteisen kehittämistyön, joka hyödyttää paitsi miesten edustusjoukkuetta, myös koko seuraa.

Uusi sopimus ilmentää myös Vaskon tyytyväisyyttä ja uskoa seuraan, koska tämän tason valmentajalle olisi taatusti ottajia ympäri maailman. Vasko tekee loistavaa työtä paitsi edustusjoukkueen, myös junioreiden kanssa. Hienoa, että saadaan uuden sopimuksen myötä jatkuvuutta tähänkin puoleen”, Nieminen päättää.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat