Dynamo talkoilee - rakettimyynti käynnissä
29.12.2019 12:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Rakettimyynti hoituu vuosien kokemuksella

Talkootyö ja rakettimyynti on monen urheiluseuran toiminnan mahdollistaja

Vuoden vaihteen räiskeen juhlintaan kuuluvat raketit ja paukkeet löytävät ostajilleen usein urheiluseurojen talkootekijöiden työn kautta. Viiden päivän uurastus myyntipaikan kasaamisineen ja purkamisineen vaatii kaiken kaikkiaan parisen sataa talkootyötuontia ja panosta siihen tarvitaan usein koko urheiluseuran tai joukkueen väeltä. Iloisia ilmeitä, tyytyväisiä asiakkaita ja vuoden vaihdetta innolla odottavia reippaita rakettiostajia – ja vuoden varrelle kertyy käytettäväksi rakettiyritysten maksamat tuki- ja sponsorisummat, jotka mahdollistavat urheiluseurojen toimintaa.

Monen juniorijoukkueen toiminta rakentuu talkootyölle, varainhankinnalle yhteistyökumppaneille ja harrastusta maksaville vanhemmille. Kaikki talkoomahdollisuudet ovat tarpeen ja vuoden mittaan moni urheiluseuratoimija kokoontuukin lumenluontiin, haravointitalkoisiin, lumenpudotukseen tai sitten siisteihin sisätöihin rakettimyyntiin vuoden vaihteessa.

Kampuksen Dynamon liigajoukkueen syksyllä aloittaneilla taustatekijöillä Anu Kankaalla ja Kirsi Nummelalla on vuosien kokemus seuratoiminnasta ja rakettimyynnistä juniorijoukkueen hyväksi Varkaudessa. ”Vuoden vaihteeseen vaan kuuluu se, että kokoonnutaan yhteen, talkoillaan, viihdytään yhdessä ja kerätään toimintaan rahaa”, toteaa Kirsi Nummela rakettimyynnin merkityksestä seuratoiminnalle. ”KaDyn liigajoukkueen rakettimyynnin varainhankinnalla mahdollistetaan nuorien pelaajien pelaamismahdollisuuksia liigassa, tasataan kustannuksia ja tarjotaan hieman tukea pelaamisen ja harjoittelun arkeen”, mainitsee varojen käyttötarkoituksesta joukkueen joukkueenjohtajana toimiva Anu Kangas. ”Päätettiin mahdollisuuden tullessa tarttua talkoohaasteeseen KaDyn liigajoukkueen toimin, meillä molemmilla on myyntiin tarvittavat luvat kunnossa jo vanhastaan ja kumppanin Rakettikeiun tuotteet tuttuja vuosien yhteistyön ansiosta” kertoilevat joukkueenjohtajat siitä miksi rakettimyyntiin lähdettiin. ”Tämä talkoilu vaan kuuluu uuteen vuoteen ja rakettimyynti on ehdottomasti huikean hauskaa – asiakkaat ovat ihan parhaita ja tuntuvat hyvin kestävän meidän varsin savolaista huumorintajua. Kaikki ovat hyvällä tuulella valmistautuessaan kohti uuden vuoden juhlintaa, ja muutenkin ollaan leppoisalla joulumielellä ostoksia puuhaamassa.”

Kampuksen Dynamon miesten liigajoukkueen rakettimyyntipiste on Palokan kauppakeskuksessa, Citymarketin rakennuksessa, Vaihtoautomaan yhteydessä. Ja samalla kun siinä shoppailee itselleen uuden Vaihtoautomaan auton käydessään, niin pakkaillaan vielä sadalla eurolla raketteja mukaan kaupan päälle. Rakettimyynti on auki sunnuntaina 10-15.00 maanantaina 10-19.00 ja aattona 10-17.00.

”Haluamme samalla toivottaa oikein loistavaa yhteistä uutta vuotta KaDy perheelle, pelit jatkuvat jo heti vuoden vaihteen jälkeen loppiaisena Sievissä”, lähettävät joukkueenjohtajat terveisiä Kampuksen Dynamon kannattajille. ”Tulkaahan juttelemaan Palokkaan vielä ennen vuoden vaihdetta, ja samalla hoituvat hauskasti rakettiostokset - saatiin vielä sunnuntaiaamuna iso erä raketteja lisää loppusesongin myyntiin!”   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat