Dynamokortti 2020-2021


Dynamo-kortit 2020-2021

Katse jo ilolla ja ylpeydellä kohti tulevaa, kohti kautta 2020-2021. Huikeat Dynamo-joukkueet ansaitsevat uuden Dynamo-kortin, jolla ovet aukeavat kaikkiin Kampuksen Dynamon joukkueiden peleihin ja tulevalla futsalkaudella räjäytetään kotisalien katot kannustavien fanien toimesta. Ei ole mitään parempaa kuin pelata täydelle katsomolle, kuulla Dynamo-huudot ja nähdä, kun yleisö nousee seisomaan kauniin maalin jälkeen. Tämä on meidän yhteinen juttu, yhteiset tunteet ja yhteinen haave. Matkaa mitalien ripustamiseen kaulaan 2021 keväällä on vielä jonkin aikaa, mutta käydään käsi kädessä yhteiseen matkaan.

Ja Dynamon fanit kohtaavat jyväskyläläisten yritysten terasseilla, kuntosaleilla, popsien perjantaipizzaa yhdessä, haastaen itseään vaikka yläköysikiipeilyn kurssilla. Yhdessä – nauttien “kaksi yhden hinnalla” -eduista, yhdessä – vaikkapa auttaen toinen toistaan muutossa ja pakaten tavarat KaDyn kumppanin muuttolaatikoihin. Dynamo-kortti tarjoilee myös ensi kaudella huikean listan etuja. KaDyn ”Tue Paikallista Yrittäjää - Yhdessä” -kampanjalla tuomme kannattajamme jyväskyläläisten yritysten palveluiden äärelle uuden kauden alkaessa.

Katsomomme ovat aina avoimena alle 7 -vuotiaille, jotka voivat valitessaan ottaa vanhemmankin mukaan nautiskelemaan huippufutsalista. Aikuisten Dynamo-kortilla seuraat pelit läpi koko vauhdikkaan runkosarjan, mutta Premium-kortti on sen kannattajan valinta, joka vie joukkueita myös pudotuspeleihin ja mitaleille saakka. Premium Dynamo-kortti liekehtii käsissä, pullakahvit on tarjolla liigapeleissä ja kaulaan saa laitettavaksi juhlavuoden kannattajahuivin.

Eri korttivaihtoehdot:

  • Dynamo-kortti, Premium: 150 euroa (sis. sisäänpääsyn myös pudotuspeliotteluihin ja 25v-juhlahuivin)
  • Dynamo-kortti, aikuiset: 80 euroa
  • Dynamo-kortti, alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, 7-17-vuotiaat ): 50 euroa

Osta Dynamo-korttisi Nettilipusta! Voit samalla napsauttaa ostoskoriin myös kannattajajäsenyytemme.

Dynamo-kortilla saat lukuisia yhteistyökumppaniemme tarjoamia etuja, luothan ostoksesi yhteydessä Nettilippu-tunnuksen ja annat luvan tarjousten lähettämiseen, jotta pääset hyödyntämään näitä kauden aikana!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat