26.07.2019 Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
31.7.2019 18:02 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Markus Rautiainen palaa KaDyyn!

26.07.2019

Markus "Rage" Rautiainen palaa KaDyyn!

Kaudella 2017-2018 Suomen-mestaruuden Kampuksen Dynamossa voittanut ja Suomen Futsal-maajoukkueestakin aiempien KaDy-kausien ajalta tuttu Markus "Rage" Rautiainen palaa takaisin hirviölaumaan. Rautiainen pelasi edellisen kauden JoSePassa, joka liiganousijana sijoittui hienosti 7. sijalle. Hän pelasi isossa roolissa saaden paljon vastuuta ja peliminuutteja. Rautiainen nakuttikin eniten tehopisteitä joukkueessa, joista 20 maalia ja 14 syöttöpistettä. Pudotuspeleihin edennyt JoSePa kaatoi kauden aikana liigan kestomenestyjiäkin, joille Rautiaisen tähdittämä ykköskenttä oli erityinen piikki lihassa.

Markus kertaa viime kautta:

"Pelasin henkilökohtaisella tasolla selkeästi parhaan kauteni ja pysyin koko kauden terveenä, eikä pelejä jäänyt välistä kuin 1kpl pelikiellon takia. Vaikka kyseessä on "kyläseura" ja silloinen liiganousija, niin pelaajan silmin kaikki asiat oli hoidettu mallikkaasti, kaiken energian sain keskittää treeneihin ja pelaamiseen. Tunnelmaltaan Joutsan halli on liigan parhaita paikkoja pelata, joten toivotaan että Joutsa säilyy liigapaikkakuntana myös tulevina kausina. Kokonaisuutena kaudesta jäi hyvinkin lämpimät muistot, vaikka playoffeissa tippuminen tulikin vastaan melkoisen nopeasti."

KaDy-FCKemi-1.10.2017-rage.jpg

Tuttuun KaDyyn palaamisesta "Rage" kommentoi seuraavasti:

"Palaamaan sai mahdollisuus pelata europelejä sekä laadukkaampi harjoittelu. Henkilökohtaisena tavoitteena pelata aikaisempiin neljään KaDy-kauteen verrattuna paras kausi."

PetPetin kasvatin nopeus, fyysisyys, kova veto, hyvä pallonhallinta ja treenausasenne ovat tervetullut lisä Mr Vasko Vujovicin valmentamaan joukkueeseen.

Päävalmentaja Vasko Vujovic

"Olen iloinen, että Markus palaa KaDyyn pelaamaan kanssamme. Hänellä on poikkeukselliset valmiudet huippupelaajaksi. Kovan työnteon kautta uskon tästä kaudesta tulevan hänen uransa paras."

Tervetuloa takaisin Markus!KaDy-Sievi-24.9.2017-Rage-haastaa.jpg


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat