15.02.2019 ENNAKKO: Futsal Cupin välierässä KaDy - Leijona FS
31.7.2019 16:54 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Futsal Cupin välierässä KaDy - Leijona FS

15.02.2019

Futsal Cup huipentuu tulevana viikonloppuna, kun Final4-turnaus pelataan Jyväskylän Monnarilla 16.2.-17.2. Viikonlopun suurin mielenkiinto kohdistunee lauantai-iltapäivänä pelattavaan välieräotteluun, jossa loppuottelupaikasta kamppailevat viime kevään finaalikaksikko Kampuksen Dynamo ja Leijona Futsal. Joukkueet ovat hyvinkin tuttuja toisilleen viime kausien ajalta ja varsinkin viime keväältä, joka huipentui KaDyn mestaruusjuhliin. Joukkueet sekä käynnistivät että päättivät syyskierroksen futsal-kauden kohtaamalla toisensa niin avausmatsissa Jyväskylän Monnarilla kuin päätöskierroksellakin Toijalassa. KaDy nylki molemmissa otteluissa Leijonien turkin 2-1 ja 5-1-voitoilla.

KaDylla oli mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto viime viikonlopun tuplamatseissa Ilves FS:a ja Sievi FS:a vastaan. Tuo jäi kuitenkin haaveeksi vielä, sillä Ilves pystyi raapimaan Hirviöluolasta 1 pisteen ja Sievi puolestaan aiheutti dynamolaisille kauden toisen täyden pistemenetyksen varsinaisella peliajalla. Dynamolaiset jaksoivat kyllä jauhaa omaa peliään Sieviä vastaan, mutta vastustaja tukki hyvin vaarallisimmat vetopaikat, eikä tolppia lähemmäksi päästy. Pikkuvaivoista kärsinyt Kristijan Radin tehnee paluun kentälle viikonloppuna.

KADY-SuperCup-2018-19-PYTTY-505.jpg

KaDy juhli alkusyksystä Super Cupin voittoa Leijona FS:n kaaduttua finaalissa

Leijona FS:n alkuvuosi taas on sujunut sangen mukavasti. Kuudesta viime pelistä sillä on alla yhtä monta voittoa, maukkaimpana GFT:n päänahka tammikuun puolivälin paikkeilta. Pahimmalta vastustajaltaan SoVolta Leijona nappasi myös täydet pisteet edellisviikonlopun taistossa Somerolla. Vieraiden tehomiehinä ovat häärineet tutut nimet Dusan Milojevicin ja maajoukkuemiehen Juhana Jyrkiäisen johdolla. LeiFillä on siis menossa hyvä voittoputki, jonka dynamolaiset varmasti mielellään katkaisevat. Leifiä puolestaan kaivellee sarjapeleissä koettujen tappioiden lisäksi Super Cupin finaalihäviö KaDylle syyskuussa Monnarilla. Leijonalauma lähteekin välieräpeliin kynnet teroitettuna ja saalistusvalmiina.

KaDy-LeiF-Kiki-30.9.2018-505px.jpg

Kristijan Radin pahanteossa viime syksynä Leijonaa vastaan

Futsal Cupia on pelattu kaudesta 2003-2004 lähtien, ensin liittocupin muodossa. Seuraavalle kaudelle se laajeni Futsal Cupiksi. Turnauksen nimi on vaihdellut vuosien aikana, ja tänä vuonna sitä pelataan jälleen Futsal Cupina ja Final Four-turnauksena, kolmannen kerran perätysten. KaDy pääsi mukaan suoraan Cupin päättävään lopputurnaukseen viime kauden Final4-mestaruuden ansiosta, Leijona Futsal puolestaan karsi paikkansa mukaan lopputurnaukseen play offien kautta. Viime vuonna Final Four-turnauksen mestariksi kruunattiin siis KaDy, kun se kaatoi Sievi FS:n finaalissa 3-1. Tiedossa onkin vallan mielenkiintoinen taisto sunnuntain finaalipaikasta KaDyn ja LeiF:n asettuessa vastakkain Monnarin parketille.KaDy - LeiF kautta aikain

27 ottelua; 20 voittoa, 7 tappiota (maaliero 133-82)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat