10.01.2019 ENNAKKO: Mad Max vieraissa aloittaa peliputken
31.7.2019 16:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mad Max vieraissa aloittaa peliputken

10.01.2019

Futsal-Liigaa, 14. kierros

la 12.1.2019 klo 15.00
Valkeakoski, Apian liikuntahalli

Mad Max – KaDy

Samaan aikaan kun KaDy otti viime viikonloppuna odotetun kotivoiton PP-70:stä, Mad Max yllätti kotonaan Valkeakoskella myllyttämällä sarjakakkosta eli GFT:tä 34 minuuttia mielin määrin. Ottelun loppu ei ollut ”maxeille” helppo, mutta lopulta pisteet jäivät Valkeakoskelle. Nyt isoissa otteluissa pärjännyt – GFT:n lisäksi pisteitä on irronnut esimerkiksi Leijonalta ja SoVolta – ”koiralauma” majailee sarjataulukon seiskana ja isännöi kotonaan sarjakärki Dynamoa.

KaDy-MadMax-13.10.2018-INTALA-ALEX-505px.jpg

Tero Intala seuraa Alex Peris Moraa lokakuussa Monnarilla.

Takavuosina menestynyt Mad Max piipahti Ykkösessä ja tuli vauhdilla takaisin liigakartalle viime kaudeksi. Pelaajavalmentaja Alejandro ”Alex” Peris Moran luotsaama nykyjengi tuli jyväskyläläisille tutuksi viimeistään puolivälierissä, joissa Dynamo oli vahvempi jatkaen kolmella voitolla kohti mestaruutta. Viime vuonna läpimurtonsa teki Matti Jussila, tällä kaudella ansaittua huomiota on kerännyt 19-vuotias Justus Kunnas, liigan maalipörssin kolmonen tehoilla 15+8 (vertailun vuoksi KaDyn tehopörssin kärkimies Mikko Kytölä pääsee tällä hetkellä neloseksi numeroilla 8+15).

Pudotuspeleihin ennakoitu Mad Max on asemoinut itsensä sarjan puoliväliin, mutta hyvä tekeminen ei ole johtanut aivan tasaiseen suorittamiseen. Ennen ”Geftin” kaatoa pisteitä on tippunut mm. jumbojoukkue Tervareille ja viimeisistä pleijaripaikoista kilpailevalle PP-70:lle. Tiiviillä puolustamisella ja useamman pätevän maalintekijän tehoilla joukkueella on kuitenkin potentiaalia haastaa ennakkosuosikkeja.

KaDy-MadMax-1POFF-17.3.2018-komik2.jpg

Matti Jussila ja "Komik" Kytölä keväällä 2018.

Dynamo jatkaa sarjakärjessä kuuden pisteen kaulalla GFT:hen ja Sieviin, joille se on ainoina joukkueina hävinnyt tällä kaudella. Vasko Vujovićin peluutuksessa suuret minuutit on saanut maalivahti ”Juppis” Savolaisen ohella viisikko ”Komik” Kytölä, Jani Korpela, Newton Jr.,Sergei Korsunov ja Kristijan Radin, kaikki yli kymmenen tehopisteen miehiä. Maajoukkuerinkiin noussut Tero Intala, Arash Muridiyazd ja Joona Valkama sekä nyttemmin Montenegroon palannut Nikola Vidaković ovat olleet niin ikään vakionaamoja parketilla; lokakuussa valkeakoskelaisia vastaan maalannut ex-Max Mikko ”Roisto” Takala sen sijaan on pelannut kauden mittaan vähemmän.

Tammikuun tiukkatahtinen peliputki, viisi ottelua viiteentoista päivään, puhalletaan käyntiin Valkeakoskella Apian liikuntahallilla lauantaina 12.1. klo 15. Ne, jotka eivät pääse paikalle, voivat seurata kohtaamista Futsal-Liiga.tv:stä.

KaDy – Mad Max kautta aikojen (Futsal-liiga, Futsal Cup)

19 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota (maaliero 105–50)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat