19.10.2018 ENNAKKO: Tervarit kylään - Hankasalmelle!
31.7.2019 10:59 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tervarit kylään - Hankasalmelle!

19.10.2018

Futsal-Liigan runkosarjaa:
Kampuksen Dynamo – Tervarit

su 21.10. klo 17.00; HUOM: pelipaikkana Hankasalmen monitoimitalo
Liput 10/5 €, jos lippuja jäljellä (ks. ennakon viimeiset kappaleet)

Facebook-tapahtuma

kady-logo300px.png

tervarit.png

Dynamon liigakauden kolmas kotipeli pelataan poikkeuksellisesti Hankasalmella – ks. tarkemmin ennakon viimeiset kappaleet. Vastaan saapuvat Tervarit Oulusta.

KaDyn edellisen vieraan Mad Maxin tavoin Tervarit on perinteikäs liigaseura, joka piipahti ykkösessä vain noustakseen saman tien takaisin liigaan. Otteluun saapuu oululaisryhmä, joka on vuodesta toiseen kamppaillut SM-mitaleista ja jonka rosteriin kuuluu Juho Keskisen, Heikki Halmetin, Juho Väinälän, Dritan Stafsulan ja valmentajien Jani Paanasen ja Tomi Tuomisen tapaisia konkareita.

KaDy-Tervarit-maali-5.3.2017.jpg

Korpela konttorilla, Keskinen voimaton. Kevät 2017.

Ennakkoasetelmat

Kun Tervarit edellisen kerran kyläili Dynamon vieraana, isäntien voitto merkitsi Tervareiden 17-vuotisen liigarupeaman katkeamista. Keväällä 2014 Tervarit puolestaan tiputtivat KaDyn pudotuspeleissä ja etenivät aina finaaliin saakka. Kummallakaan näistä otteluista ei toki ole lokakuussa 2018 merkitystä, mutta ne kertovat siitä, että joukkueet tuntevat toisensa hyvin.

Kauden alun kalenteri ei ole Tervareille helppo: vieraissa Ilves, Sievi, KaDy, kotona GFT ja Leijona. Kolmesta ensimmäisestä pelistä (Ilves, Sievi, GFT) oululaisille on jäänyt käteen nolla pistettä maalierolla 6–18. Kovat pelit lienevät silti hyvää koulua nuorentuneelle joukkueelle. Rosterin uusista nimistä hyvää liigakokemusta on Kemistä kaapatuilla Paavo Jokisella, Jani Kokkilalla ja Niko Junkkarilla, mutta mukana on myös varsin nuoria pelaajia, esimerkiksi pari kaappia ”Geftiä” vastaan iskenyt 16-vuotias Taneli Kohonen.

KaDyn alkukausi on ollut hieman helpompi: Mad Max ja Kemi kyllä panivat vastaan, mutta pisteet päätyivät Jyväskylään lukemin 6–2 ja 0–5. Kauden avauksessa Dynamon vieraaksi saapui kevään hopeajoukkue Leijona Futsal, kovempi pähkinä purtavaksi. Keskeneräiselläkin pelillä KaDy oli vahvempi, mikä realisoitui voittolukemiksi 2–1.

Seuraa tätä

KaDyn erikoistilanteet ovat purreet alkusyksystä hyvin. Dynamo on iskenyt liigassa neljä maalia hyökkäyspäädyn sivurajoista ja yhden kulmapotkun jälkitilanteesta. Se on kaunista, kun sen osaa: sivurajamaalit ovat olleet pääosin lajia ”ykkösellä sisään”.

Vakuuttavia ovat olleet myös Jani Korpelan ja Kristijan Radinin (alla Leijonaa vastaan) haastot laidassa. Jos muutaman vuoden takainen Dynamo nautiskeli robottifutsalista, jossa annetaan ensin tiun verran syöttöjä omille ja putataan lopuksi pallo tyhjiin konttorilta eli takatolpalta, kauden 2018–19 KaDy vaihtaa nopeasti suuntaa, ohittaa voimalla puolustuksen ja runnoo poikittaissyötön tehokkaasti verkkoon.

KaDy-LeiF-Kiki-30.9.2018-505px.jpg

”Kiki” Radiniin tutustumisen ohella syksyllä on nähty Tero Intalanmurtautuminen kunnon peliminuuteille. ”Terdellin” ominaisuudet olivat tiedossa jo vuosi sitten, mutta loukkaantumiset haittasivat tamperelaisen debyyttikautta pahemman kerran. Nyt kun se on mahdollista, seuraa Teron jalkoja, jos silmäsi suinkin pysyvät perässä!

Hankasalmelle!

KaDyn kausikortit ja vapaaliput eivät suoraan oikeuta sisäänpääsyyn tässä ottelussa, mutta haluamme luonnollisesti tarjota kannattajillemme, ensisijaisesti kausikorttilaisillemme, mahdollisuuden myös tämän ottelun seuraamiseen. Mikäli olet kiinnostunut saapumaan paikalle, niin lähetäthän seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen jussi.vaisanen@kadyfutsal.net otsikolla "Hankasalmi 21.10.", niin varaamme nimelläsi ottelulipun paikanpäälle:
- nimesi
- puhelinnumerosi
- mahdollinen kyytitarpeesi (pyrimme järjestämään kimppakyytejä tarpeen mukaan!)

Ottelu on jo tässä vaiheessa lähes loppuunmyyty, mutta lippukiintiössämme on vielä paikkoja vapaana, joten ilmoittauduthan pikaisesti, jos mielit vielä mukaan historialliseen tapahtumaan!

Ottelu on järjestetty yhteistyössä seuraavien kumppanien kanssa: Hankasalmen kunta, Jari-Pekka, Versowood, K-Market Kuha, Hankasalmen sanomat ja Tapijola-ikkunat.

KaDy vs. Tervarit kautta aikojen

11 voittoa, 1 tasapeli, 8 tappiota (maaliero 81–55)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat