04.08.2018 Sopimusuutisia: Korpela, Korsunov, M. Kytölä ja Savolainen jatkavat punamustissa
30.7.2019 14:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Sopimusuutisia: Korpela, Korsunov, M. Kytölä ja Savolainen jatkavat punamustissa

04.08.2018

Kampuksen Dynamo on laatinut uuden kauden alla nipun pelaajasopimuksia. Jo ennen kevään finaaleja ja KaDyn ensimmäistä mestaruutta uutisoitiin päävalmentaja Vasko Vujovićinkaksivuotisesta jatkosopimuksesta. ”Misterillä” oli mestaruuskaudella käytössään nimivahva ja todella kovaluokkainen miehistö, ja voittavan valmentajan jatkosopimuksen myötä oli luontevaa, että moni viime kauden avainpelaaja puolustaa mestaruutta punamustassa paidassa.

Kapteeni, todellinen KaDy-ikoni Mikko Kytölä, huikean vasurin omaava herrasmiespelaaja Sergei Korsunov ja maajoukkueen ykkösveska Juha-Matti Savolainen rustasivat kahden vuoden jatkopaperit. Finaaleissa isännän otteilla esiintynyt Jani Korpela jatkaa Dynamossa vuoden sopimuksella.

korpela-2017-18.jpgIlves-kasvatti Jani ”Bimbo” Korpela (s. 1997) on nuoresta iästään huolimatta ollut jo pitkään Suomen eliittiä ja maajoukkueenkin mukana jo vuosia – otteluita on kertynyt 47. Dynamoon hän siirtyi kaksi vuotta sitten lunastaen paikkansa saman tien. Isokokoinen ja itsevarma Korpela huokuu voitontahtoa ja tuo kentälle henkilökohtaisen taidon ja pelisilmän lisäksi monasti tarpeellista röyhkeyttä.

Sergei ”Sege” Korsunov (s. 1992) pukeutui punamustaan samaankorsunov-2017-18.jpg aikaan Korpelan kanssa. Korpelan tavoin Korsunov saapui Tampereelta, missä hän oli nostamassa PP-70:n alasarjoista liigaan. Tartossa syntynyt ”Sege” on pelannut jalkapalloa niin Viron pääsarjassa kuin Suomen Kakkosessakin, Futsal-Liigassa hän on ihastuttanut neljän kauden ajan ja Suomen futsal-maajoukkuepaidassa pelejä on kertynyt 38 kappaletta.komik-2017-18.jpg

Mikko ”Komik” Kytölä (s. 1984) on kulkenut KaDy-hirviön matkassa jo vuodesta 2004 ja kakkosdivarista saakka. ”Komik” on yksi harvoista ulkomailla ammattilaisena pelanneista Suomi-futsalistoista: kolmen Italian-vuoden jälkeen Komik palasi kotiin; pelaaja-valmentajana hän vei joukkueensa hopealle keväällä 2017 ja vuotta myöhemmin laukoi kapteenina finaalisarjan ratkaisseen osuman Leijonan verkkoon.

savolainen-2017-18.jpgJuha-Matti ”Juppis” Savolainen (s. 1991) siirtyi Oulusta ja Tervareista Dynamoon syksyllä 2015. Tässä vaiheessa ”Juppis” oli jo vakaasti maajoukkueen maalivahtivalmentaja Dušan Matićin luottomies, ja Dynamo onkin viime vuodet voinut luottaa todelliseen huipputason maalivahtikaksikkoon. Viime kauden lopullla ”Juppikselle” jyvittyi aiempaa isompi prosentti torjuntahommista, kun aisapari Niila-Ville Laitinen kärsi loukkaantumisesta.

Kaappasimme ”Juppis” Savolaisen pieneen haastatteluun sopimusuutisen myötä. Ave! Vieläkö voitokas kevät on mielessä? Ja oliko koko ajan selvää, että teet jatkopaperin mestarijoukkueeseen jos ja kun sellaista tarjotaan?

– Olihan viime kausi mahtava koko joukkueelta, ja jälkeenpäin on kiva miettiä kaikkia niitä satoja tunteja, jotka käytettiin yhdessä tavoitteen saavuttamiseen. Ei jatkosopimus silti ollut itsestäänselvyys, mutta kyllä KaDyn tarjoama paketti Mestareiden liigan ja laadukkaan valmennuksen kanssa vaikutti selvästi haluun jäädä Jyväskylään.

Entä miltä alkava kausi ja Futsal-Liiga näyttää nyt?

– Ensi kaudelle saadaan jälleen laadukas joukkue, vaikka toki isojakin muutoksia tulee. Joka tapauksessa ainoa tavoite on mestaruuden uusiminen ja pärjääminen europeleissä. Vastustajista Leijona on varmasti ensi kaudellakin vahva, muista on vielä vaikea sanoa, koska sopimuksia ei ole juuri julkaistu, mutta eiköhän liiga ole taas vähän tasaisempi.

KaDy matkaa elokuun lopussa (28.8.–2.9.2018) Itävaltaan Uefa Futsal Champions Leaguen Preliminary Round -kierroksen turnaukseen. Miltä tämä reissu vaikuttaa?

– Kv-pelit tulevat olemaan hienoja juttuja pelaajille ja seuralle. Voisi jopa sanoa, että jollain tavalla arpaonni oli suotuisa, mutta nämä pelit eivät ole koskaan helppoja voittaa. Nöyränä mutta luottavaisena lähdetään kohti seuraavia kierroksia.

Kiitos, ”Juppis”!

Kadyfutsal.net uutisoi lähipäivinä lisää sopimusuutisia. Pysykää kanavalla!

KaDy-Ilves-1VE-7.4.2018-JUPPIS-KuvaMarttaPerala.jpg


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat