22.03.2018 ENNAKKO: Välieräpaikka katkolla Valkeakoskella
30.7.2019 11:55 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Välieräpaikka katkolla Valkeakoskella

22.03.2018

3. puolivälierä

Mad Max – Kampuksen Dynamo

23.3. klo 15.00 Valkeakosken liikuntahalli

(tarvittaessa 4. puolivälierä 24.3. klo 15.00 Valkeakoskella)

Kampuksen Dynamo teki viikonloppuna kotihallissaan sen, mitä siltä odotettiin: se nujersi Valkeakosken ”Koiralauman” eli Mad Maxin vastarinnan kahdesti ja otti selvät kotivoitot ja napakan kiinnityksen liigan välieräpaikkaan ja mitalipeleihin. Lauantaina Dynamo-hirviö on saman tehtävän edessä Koirien kotiareenalla.

Jos Monnarin temput toistuvat, puolivälieräsarja katkeaa siihen ja Dynamo saa aloittaa valmistautumisen välieriin. Mikäli ”Mäxit” ovat viikon aikana kehitelleet uusia juonia, joilla saavat ennakkosuosikin kanveesiin, mittelöt jatkuvat sunnuntaina edelleen Koskella.

Ellei kotikenttä innosta Maxeja muuttamaan kovasti pelikirjaansa viikonloppuisesta, joukkue lähtee luultavimmin taas puolustamaan tiiviinä nelikkona Dynamon eloisaa pallonhallintaa ja maalipaikkakombinaatioita vastaan. Erikoistilanteiden synty omassa päässä ei ole koskilaisille ollenkaan toivottavaa, sillä etenkin maajoukkuemiesten variaatiot näissä tuppaavat tuottamaan tulosta. ”Koirien” puolustus oli viikonloppuna urheaa, mutta varsinkin Miika Hosion ja Kytölän veljesten tehojen hillitsemiseksi heidän on löydettävä uusia konsteja.

KaDy-MadMax-2POFF-18.32018-Kajuk-Alex.jpg

Taistelupari, joukkueidensa kärkihahmot Jukka Kytölä ja Alejandro Peris Mora jatkavat välienselvittelyään lauantaina.

Mad Max terävöitti selvästi otteitaan toiseen puolivälieräkamppailuun. Jos kolmanteen mentäessä tapahtuu samanlainen tasonnosto, Dynamo saa polkea myllyään täydellä teholla. Max-miehistöstä erottuivat taidokkuudellaan taas kerran Alejandro Peris Mora ja Matti Jussila; jompikumpi tai molemmat kaksikosta olivat osallisina Maxien kaikissa kolmessa maalissa. Molemmat sortuivat Jyväskylässä kuitenkin myös keltaisiin kortteihin.

Dynamon varakapteeni Jukka Kytölän mukaan Mad Max saanee etua siitä, että heidän kotikenttänsä on Monnarin areenaa lyhyempi ja kapeampi, jolloin he pääsevät esimerkiksi nopeammin vastahyökkäyksiin. ”Heillä on ideaa myös monilla muilla pelin osa-alueilla, kuten pallonhallinnassa, erikoistilanteissa ja ja 5 vs. 4 -pelaamisessa. Heidän täytyisi kyllä pystyä parantamaan viimeistelyään – annoimme heille molemmissa Monnarin peleissä liikaa paikkoja. He eivät prässänneet paljon, ja ottelujen loppua kohti mentäessä he tuntuivat väsyvän, kun taas meillä riitti virtaa paremmin.”

KaDy-MadMax-1POFF-17.3.2018-together.jpg

”Meidän täytyy parantaa selvästi puolustuspelaamistamme ja vähentää kriittisiä pallonmenetyksiä, jotta emme anna Maxeille oljenkortta. Meidän olisi saatava turha hermostuneisuus pois ja pelattava rauhassa omalla tyylillämme. Hyökkäyksessä on oltava hyvä pallonhallinta ja riittävä syvyys ja puolustuksessa aktiivinen prässi pallolle ja koordinoitu yhteistyö”, pohtii Kytölä.

Näillä linjauksilla siis kohti Valkeakoskea ja mitalipelipaikan metsästystä! Forza!

Suora lähetys pelistä tutusti Futsal-Liiga-tv:ssä.

KaDy - Mad Max kautta aikojen (Futsal-liiga, Futsal Cup)

17 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota (maaliero 97–48)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat