11.01.2018 ENNAKKO: Sitkeä Mad Max Monnarille
30.7.2019 9:55 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Sitkeä Mad Max Monnarille

11.01.2018

kady-logo300px.png

madmax.jpgKampuksen Dynamo – Mad Max
la 13.1. klo 13.30 Monnarilla
Liput: 8/5 euroa

Facebook-tapahtuma

Kun KaDy-kööri matkusti marraskuussa Valkeakoskelle Mad Maxin vieraaksi, punamustat johtivat sarjaa kahdella pisteellä. Kun runkosarjaa on jäljellä yhdeksän peliä ja ”Maxit” saapuvat Monnarille, piikkipaikka on edelleen täpärästi hallussa: KaDylla on 33 pistettä, Sievillä 32. Panosta näyttää siis olevan vielä KaDyn runkosarjan päättävään Sievi-peliin saakka. Mad Max puolestaan kamppailee pudotuspelipaikasta.

Ennakkoasetelmat

Koskilaiset pistivät syyskierroksella KaDyn tiukoille kotisalissaan. Dynamo ei saanut maalihanojaan oikein auki, ja Mad Max onnistui tasoittamaan pätevällä 5 vs. 4 -pelillään ottelun sen viimeisellä minuutilla. Ensimmäistä vierastappiota Valkeakoskella ei tuolloinkaan nähty, vaan Arash Muridiyazd (oik.) iski jatko-ottelussa voittomaalin.ara2016-17.jpg

Muutkin joukkueet ovat kokeneet pelaaja-valmentaja Alejandro Peris Moran eli Alexin joukkueen ylivoimapelin vahvuuden. Lokakuussa Ruutupaidat johti 6–3 kotonaan viisi minuuttia ennen summeria, mutta Mad Max nousi liivipelaajalla tasoihin ja jatkoi sen jälkeen upporikasta tai rutiköyhää. Riski kannatti: tasoitusmaalit tehnyt kapteeni Riku Raikko iski voittomaalin viimeisellä sekunnilla.

Mad Maxin liivipelaaminen on toiminut myös raikotta: loppiaisviikonloppuna se puri Someron Voimaan, vaikka Raikko ja niin ikään tärkeä Matti Jussila oli jo poistettu kentältä. Joukkue oli välillä neljän maalin takaa-ajoasemassa, mutta varsinainen peliaika päättyi 7–7 ja jatkoajan vei Mad Max.

Refuse to lose -joukkue Mad Max on siis palannut komeasti liigaan Ykkösen-visiitiltään ja majailee nyt juuri pudotuspeliviivan yläpuolella. Monnarilla nähtäneen tositoimissa mm. Espanjan korkeimmilla sarjatasoilla pelannut Alex sekä Matti Jussila, jonka SoVo-pelissä saama pelikielto on kumottu; Raikon kaksi keltaista ovat voimassa, joten hän skippaa Dynamo-kohtaamisen.

KaDyn vahva rutiini on merkinnyt sitä, että 13 ottelussa pistemenetyksiä on tullut vain kolmesti. Rautaisen puolustuspelin myötä omissa on soinut vain 17 kertaa (pahimmilla kilpakumppaneilla vastaava lukema on yli 30), ja niin kuin esim. hankalassa Mad Max -vieraspelissä ja toisella jaksolla revenneessä 0–5-voitossa PP-70:stä nähtiin, ”hirviölaumalla” riittää kuntoa pelata täysillä loppuun saakka.

Pudotuspelien kotiedun varmistava piikkipaikka on kuitenkin edelleen yhden pisteen varassa, ja kaikilla kevään vastustajilla on otteluissaan panosta, oli kyse sitten pleijaripaikasta tai putoamisen välttämisestä. Vasko Vujovićin luotsaama KaDy saakin tehdä tosissaan töitä koko kevään.

Seuraa tätä: ”Maagin” paluu Monnarille

Dynamo sai mieluisan joululahjan, kun Miika Hosio (alla) palasi Italiasta punamustiin. Nyt ohjelmassa on myös Monnari-comeback. Kahteen voitokkaaseen vieraspeliin ”Maagi” on jo ehtinyt, ja niissä hän teki mukavat tehot 5+1. Tällä kaudella KaDyn ja koko liigan pistepörssin kärkisijoilla on keikkunut Sergei Korsunov. Nähtäväksi jää, ehtiikö Hosio hätyyttelemään jäljellä olevissa otteluissa kärkikymppiä! Syntyykö uuden KaDy-rupeaman ensimmäinen kotona tehty maali jo ”Maxeja” vastaan?

maagi-venyttelee-12-2017.jpg

Aiemmat kohtaamiset (Futsal-liiga pudotuspeleineen, Futsal-Cup)

14 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota (maaliero 81–45)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat