05.10.2017 ENNAKKO: Maksaako GFT kevään kalavelkoja lauantaina? KaDy vieraspeliin Espooseen
29.7.2019 12:20 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Maksaako GFT kevään kalavelkoja lauantaina? KaDy vieraspeliin Espooseen

05.10.2017

Golden Futsal Team - Kampuksen Dynamo

lauantaina 7.10. klo 16.00

Opinmäen koulu, Espoo

Liigakausi on käynnistynyt KaDyn osalta komeasti: se on louhinut kolmesta ottelusta kolme voittoa varsinaisella peliajalla ja komeilee sarjataulukon kärjessä maalierolla 11–4. Vuosi sitten tähän aikaan taival oli taittunut huomattavasti takkuisemmin. Hirviölauma matkustaa jahtaamaan kolmea lisäpistettä lauantaina Espoosta Golden Futsal Teamin eli GFT:n kotitanhuvilta.

Dynamolla on takanaan riuska taisto Sievin kanssa, isomaalinen saalistus LeiFiä vastaan ja hikinen iltapuhde ärhäkän Kemi FS:n kanssa. GFT on ollut aina ja oli viime kaudellakin punamustalle runkosarjassa hankala vastus. Ottelut päättyivät kotona 1–2-tappioon ja vieraissa voittoon samoin luvuin. Joukkueet päätyivät ottamaan toisistaan mittaa puolivälieräparina, ja sen KaDy käänsi itselleen kolmella voitolla GFT:n yhtä voittoa vastaan.

KaDy-GFT-18.3.ara-ja-panu-505px.jpg

Punamustanuttuisista seitsemän pelaajaa on ehättänyt avata pistetilinsä kolmessa ottelussa. Tehokkaimpia ovat toistaiseksi olleet Sergei Korsunov, Markus Rautiainen ja Jukka Kytölä. Kapteeniksi vastikään nimetty Mikko Kytölä tyytyi kauden avauspelissään sunnuntaina Monnarilla testailemaan tolppien ja yläpalkin lujuutta, mutta lauantaina on mahdollisuus päästä taas maalinteon tai maalisyöttöjen makuun.

GFT on yksi Suomi-futsalin kestomenestyjistä, mutta viime kausi oli espoolaisille siis vähemmän kultainen Dynamon passittaessa heidät kesäkarkeloihin kovin aikaisin. Tätä kautta GFT on rakennellut ilman terävimpiä syömähampaitaan: maalitykki, ex-kadylainen Miika Hosiopelaa ammattilaisena Italiassa, ja maajoukkuejyrä Panu Autio on lainasopimuksella Maltalla. Vahvistukseksi on saatu muiden muassa maajoukkueveskari Antti Koivumäki ja Liikunnan Riemusta siirtyneet Tom Korolainen ja Ville Vähäkoitti. Joukkue on kerännyt kahdesta liigapelistään kolme pistettä voittamalla Mad Maxin ja häviämällä PJK:lle.

Dynamon apuvalmentaja Antti Syrjälälle vastustaja on vuosien varrelta tuttu tunteiden herättäjä. "Yhteinen historiamme sisältää lukuisia pienten marginaalien pelejä ja pudotuspelisarjoja, joissa on saatu nauttia kahden tarkan pallonhallintajoukkueen kiihkeästä kamppailusta. Tuoreimpana muistissa on tietenkin meille suosiollisesti päättynyt viimekeväinen puolivälieräsarja, jossa mentiin kahdesti jatkoajalle ja koettiiin suuria tunteita niin kotona kuin vieraissa. Nykyinen GFT on murrosvaiheessa vanhojen vastuunkantajien poistuttua riveistä. Ainakin paperilla vastassa on hyvin erilainen joukkue, kuin mihin olemme tottuneet. "Kultaiset" eivät taatusti ole tyytyväisiä kautensa alkuun; odotan todella näytönhaluista vastustajaa."

Espoon reissu on KaDylle myös valmistautumista yhteen syksyn kohokohdista, tulikuumaan derby-taistoon Riemun kanssa keskiviikkona Monnarilla. Etelässä nähdään enemmänkin KaDy-väkeä lauantaina, kun ennen miesten peliä kohtaavat KaDyn ja GFT:n naisjoukkueet. GFT/Prinsessat - KaDy -peli alkaa 13.15, ja miesten vastaava koitos heti perään kello 16. Jälkimmäistä voi seurata tuttuun tapaan suorana Futsal-Liiga-tv:stä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat