21.09.2017 TUPLAENNAKKO: Tositoimiin! Viime kauden mitalistit kohtaavat toisensa liiga-avauksis
29.7.2019 12:10 Uutiset / Jaoston pääsivusto

TUPLAENNAKKO: Tositoimiin! Viime kauden mitalistit kohtaavat toisensa liiga-avauksissa

21.09.2017 9:00

la 23.9. klo 14.00 Leijona Futsal KaDy, Toijalan Monari

su 24.9. klo 16.15 KaDy Sievi FS, Monnari

Otteluisäntänä: Jyväskylän kaupunki

Facebook-tapahtuma

Kotiottelun liput:

0 € – alle 7-vuotiaat sekä JyU:n ja JAMK:n opiskelijat, Jyväskylän kaupungin työntekijät
5 € – työttömät, varusmiehet, sivarit, eläkeläiset, muut opiskelijat ja 7–17-vuotiaat
8 € – muut aikuiset

(Kausikorttien hinnat täällä.)

Tätä on odotettu! KaDy-hirviö pudistelee treenikauden pölyt turkistaan, pukeutuu pyhänuttuun ja tepsuttelee tantereelle futsal-liigan avausviikonlopussa. Asetelmat eivät voisi maukkaammat olla, kun vastustajat ovat viime kauden pronssimitalisti, Akaan ylpeys Leijona Futsal ja hallitseva mestari Sievi Pohjois-Pohjanmaalta.

Keväällä KaDy tiputti Leijona Futsalin eli LeiFin finaalitaistosta tiukan viiden pelin välieräsarjan päätteeksi. Leijonien kausi päättyi SoVon kukistamiseen pronssiottelussa. LeiFin iskuvoima ei näyttäisi tälle kaudelle ainakaan hiipuneen. Päävalmentajaksi on pestattu serbialais-bulgarialainen Jovan Stanković. Hän koutsaa vahvaa joukkuetta, johon ovat sopimuksensa vahvistaneet mm. viime kauden runkopelaajat Jussi Nyström, Petri Grönholm, Dušan Milojević, Jirka Järvi ja Henri Ojala. Uusista leijonakasvoista kiinnostavimpia on Ilveksestä siirtyvä Tatu Ahonen. LeiF viimeisteli liigavireensä kaatamalla llveksen Liittocupin finaalissa viikonloppuna. Kaikki on siis valmiina KaDy-hirviön ja Leijonan kohtaamiseen Akaassa lauantaina 23.9. kello 14.

KaDy-LeiF-21.4.2017-segen-maali.jpg

Neljän kuukauden takaiset kiivaat finaalitunnelmat palaavat varmasti monen Dynamo-fanin mieleen, kun sunnuntaina rakas vihollinen Sievi Futsal ottaa mittaa jyväskyläläisten syyskunnosta ensimmäisessä kotipelissä. Nimet Henri Heikkilä, Nikola Erceg ja maalivahti Miika Toivola ovat myös Monnarin väelle hyvin tuttuja. Täksi kaudeksi keltaiseen paitaan sujahtaa takaisin loukkaantumisesta toipunut futsalikoni Radik Akhmetkhanov.

Huhti-toukokuussa KaDy ja Sievi tarjoilivat futsalväelle finaaliherkkua mahan täydeltä. Vuosi sitten liiga käynnistyi Dynamon osalta kotona samoin Sieviä vastaan, ja tuloksena oli nihkeä 2-4-tappio. Nyt punamustat eivät aio antaa moisen toistua. Siitä huolehtivat maajoukkuemiehet ja muut luotettavat KaDy-soturit kuten J. Kytölä, Korsunov, Rautiainen, Korpela, Muridiyazd ja maalivahdit ”Juppis” Savolainen ja ”Nippe” Laitinen. Sen sijaan Mikko "Komik" Kytölä on viikonlopun hulinoista sivussa viime kaudelta periytyneiden pelikieltojen takia.

KaDy-Sievi-5.5.2017-bimbokomik.jpg


Vasko Vujović on keskittynyt viimeisen viikon treenissään valmistamaan joukkuetta sekä mentaalisesti että fyysisesti kahdessa päivässä pelattaviin vaativiin kamppailuihin. Ohjelmassa on ollut mm. vastustajien hyvien ja huonojen puolien analysointia videoiden avulla. Viimeinen harjoituspeli päättyi näyttävästi 1-8-voittolukemiin PJK:ta vastaan.

”Tällä hetkellä joukkue ei ole vielä aivan sillä tasolla kuin haluan sen olevan, mutta se on normaalia, koska olemme vasta aloittaneet työskentelyn ja pelin ja joukkueen kehittämisen. Uskon pelaajiini lujasti ja odotan, että teemme yhdessä hyvää työtä tällä kaudella.”

Vasko toteaa, että alku on vaikeaa, mutta niin kaikki alut ovat. Sitoutuminen yhteiseen tavoitteeseen on kuitenkin luja ja vie vakaasti eteenpäin.

”Kun aikaa kuluu, meistä tulee yhä vahvempia. Ilmapiiri joukkueessa on erinomainen. Me hengitämme perheenä ja rohkaisemme toisiamme vaikeina hetkinä. Olemme urhea ja organisoitu ryhmä. Kehitymme koko ajan päästäksemme tavoitteeseemme, joka on mestaruuden voittaminen.”

Leijona Futsal – Kampuksen Dynamo lauantaina 23.9. kello 14 Akaan Monitoimitalolla, suora lähetys https://www.futsal-liiga.tv/

Kampuksen Dynamo – Sievi Futsal sunnuntaina kello 16.15 Jyväskylän Monitoimitalolla. Futsal on parasta paikan päällä, mutta jos et pääse Monnarin tunnelmaan, tämän ottelun voi katsoa myös televisiosta (TV2).

Forza Dynamo!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat