16.09.2017 Viimeinen treenipeli sunnuntaina Pirkkalassa!
29.7.2019 12:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Viimeinen treenipeli sunnuntaina Pirkkalassa!

16.09.2017

Vasko Vujovićilla on enää yksi mahdollisuus hienosäätää KaDy-koneen moottoria, ennen kuin käydään tositoimiin liigassa. Dynamo on taiteillut voitokkaasti kaikki syksyn treenipelit runsaasti maaleja mättäen, eikä vähempää odoteta myöskään sunnuntain Pirkkalan-retkeltä.

Vastustaja PJK aloittelee toista kauttaan pääsarjassa. Ensimmäinen kausi tuotti sijan 10 ja tippumisen ulos pudotuspeleistä. Sarjapaikka pysyi kuitenkin varmasti Klubin tossun alla. PJK:n viimeisin harkkavastus oli sama kuin KaDylla eli PP-70, jonka se voitti keskiviikkoiltana luvuin 2–3. Dynamo tylytti PeePeetä puolestaan viikkko sitten kotiparketilla 4–0.

Viime kauden molemmat kohtaamiset Jyväskylän ja Pirkkalan futsalkuninkaiden välillä kääntyivät Dynamon kolmen pisteen keräyksiksi. Luvut olivat näennäisen tasaiset, 1–2 vieraissa ja 1–3 kotona, mutta numerot kertovat enemmän hirviömiehiä viime kaudella riivanneesta tehottomuudesta kuin joukkueiden tosiasiallisista voimasuhteista.

komik_kajuk.jpg

Viimeisimmässä treenimatsissa maalintekijöiden ja syöttäjien nimet olivat yksitoikkoista luettavaa. Kaikista maaleista vastasi ykkösketju Kytölä-Kytölä-Korsunov-Rautiainen, ja maalit ja syötöt merkattiin K-pelaajille. Näin oli asian laita myös edellisessä Ilves-harjoituskoitoksessa, maaleja teki vain ykkösvitja, joten kysymättäkin voi arvata, että valmentaja Vaskon tavoitteena ottelussa on huomattavasti laajempi tehollisten pelaajien nimilista.

Ottelu Pirkkalan liikuntatalossa alkaa sunnuntaina kello 15.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat