10.09.2017	Pre-season: KaDy nollasi PP-70:n Monnarilla
SeuraJulkaistu: 29.07.2019 00.00

10.09.2017 Pre-season: KaDy nollasi PP-70:n Monnarilla

10.09.2017

KaDyn pre-season tikittää kohti viimeisiä viikkojaan; Vasko Vujovićinjohtama paletti hakee muotoaan ja nyt oli vuoro esitellä Dynamon nykykuntoa kotiyleisölle ensimmäistä kertaa Monnarilla. Yleisöä olikin saapunut paikalle lähes sata päätä, kun tamperelainen PP-70 haastoi Hirviö-Luolan isännät.

KaDyn ykkösnyrkki Kytölä–Kytölä–Korsunov–Rautiainen pelasi suurimmat minuutit ja onnistui maalinteossa kahdesti kulmapotkusta.

Rajusti vääntäneen PP:n virheet täyttyivät 1. puoliajan lopussa ja Korsunov viimeisteli 10 metrin pisteeltä taukonumerot 3–0.

Toinen puoliaika oli hieman tasaisempi, joskin maalipaikkoja tuli enemmän molempiin päätyihin. Korsunov vapautti M. Kytölän mainiolla kantapääsyötöllä laukomaan loppunumerot 4–0.

tervetuloa-vasko-505px.jpgNäytimme luonnetta ja pidimme toisen kerran nollat kolmessa harjoitusottelussa. Maalivahtimme [Savolainen] pelasi hyvällä sydämellä ja puolustimme muutaman tilanteen esimerkillisesti, Vujović kiittelee miehistöään.

Ottelun tilastot, pidempi raportti ja lisää Vaskon mietteitä täällä.

KaDy jatkaa treenimatseja sunnuntaina 17.9. Pirkkalassa ja keskiviikkona 20.9. Monnarilla.