07.05.2017 RAPORTTI 5. finaalista: Sievi vei mestaruuden 2-1-kotivoitolla
25.7.2019 11:45 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Sievi vei mestaruuden 2-1-kotivoitolla

07.05.2017

Futsal-Liigan 5. (ratkaiseva) finaali 7.5.2017:

Sievi FS – Kampuksen Dynamo 2–1

Maalit:
Sievi FS: Juho Alasuutari, Jarmo Junno
KaDy: Sergei Korsunov

Sievi FS on kolmannen peräkkäisen kerran futsalin Suomen mestari. Uskomattoman tasainen finaalisarja eteni ratkaisevaan viidenteen otteluun, jonka vierasjoukkue KaDy hävisi lukemin 2–1 (1–0).

Ottelusarjan ensimmäisessä neljässä ottelussa nähtiin vain vierasvoittoja. Perjantaisessa neljännessä finaalissa KaDy oli kotonaan kahteen otteeseen niskan päällä ja lähellä napata mestaruuden, mutta Sievi vei ottelun Nikola Ercegin johdolla pilkkukisaan ja sen kautta viidenteen kohtaamiseen.

Ylivieskassa pelatussa ratkaisuottelussa SiFu meni jälleen kerran nopeaan johtoon. Pohjalaiset myllyttivät alkujaksolla intensiivisesti, ja pelin käsikirjoitus olisi voinut olla sama kuin aiemminkin: mikäli KaDy onnistuisi tasoituksessa, sillä olisi käsissään kaikki mahdollisuudet väsyttää pienemmällä ringillä ja ilman avainpelaaja Ercegiä pelaava isäntäjoukkue.

KaDyn Sergei Korsunov upottikin toisen puoliskon alkuminuuteilla pallon sivurajakuviosta huikean pelin pelanneen Miika Toivolantaakse. Aloite oli pitkään KaDylla, mutta lopulta Sievin Jarmo Junnoosui komealla vapaapotkulla yläkulmaan ja vei isännät jälleen johtoon.

Muun muassa Jani Korpela ja Santi Sardà hankkivat tilaisuudet tasoittaa peli uudelleen, mutta vaikka Dynamo pyöritti pitkään peliä lentävällä maalivahdilla, Miika Toivolaa ei enää saatu ohitettua. Sievin kolmas kulta oli varmistunut; KaDylle jäi käteen seuran neljäs Futsal-Liigan hopea.

Kadyfutsal.net onnittelee hienon finaalisarjan pelannutta Sieviä kullasta ja kiittää yleisöä ja ennen kaikkea Kampuksen Dynamon liigajoukkuetta upeasta, pitkästä kaudesta. Ave!

Viidessä pelissä parempi voittaa, eli onnittelut Sieville. Pitää kivuta lähelle huippua, että sinne voi joskus nousta ja ilman muuta KaDy sinne nousee vielä. Tälläkin kertaa pienet marginaalit ratkaisi ottelun, joten voi sanoa että kaikki oli senteistä kiinni, toteaa pelaaja-valmentaja Mikko Kytölä valtavan pettymyksen keskeltä.

Kun tähän vielä lisää koko kauden perspektiivin ja meidän uskomattoman kehitystarinamme, niin voin vain olla tosi ylpeä tästä joukkueesta. Käsittämätön tasonnosto playoffseissa toi meille miltei mestaruuden. Myös taustat ja kannattajat olivat jotain uskomatonta tällaisia kokemuksia emme koskaan unohda, Kytölä päättää.

Tilastot ja varsinainen raportti ratkaisuottelusta löytyvät täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat