10.12.2016 ENNAKKO: Suuret haasteet Sievissä
19.6.2019 16:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Suuret haasteet Sievissä

10.12.2016

Sievi Futsal KaDy
La 10.12.2016 klo 16:00
Monitoimihalli, Sievi

Kampuksen Dynamon liigajoukkue palaa lauantaina takaisin toimeen PM-turnauksen johdosta pidetyn sarjatauon jäljiltä. Tänä viikonloppuna vuorossa on vierasottelu ja punamustan haaste on kovin mahdollinen, sillä edessä on kamppailu hallitsevan mestarin ja sarjataulukon kärkipaikalla huseeraavan Sievi Futsalin ahtaassa askissa.

ENNAKKOASETELMAT

Dynamo ponnistelee 16 pistettä keränneenä sarjan kuudennella sijalla ja takamatkaa sarjan kärkipaikoille alkaa olla jo siinä määrin, että ensisijaisesti tähtäimessä ovat nyt sijat 34. Maaottelutaukoa edeltänyt tuplaviikonloppu oli KaDylle raskas, sillä ensin putosi yksi piste sarjajumbo Pirkkalan kotisaliin ja Monnarilla jäätiin tyystin tyhjin kourin, kun kovavireinen Leijona Futsal kävi hakemassa koko potin lukemilla 45.

Työnteko päävalmentaja Mikko Kytölän johdolla kohti uutta nousua jatkuu toki entisellään ja kenties uutta potkua on saatu maajoukkueen voitokkaalta Ruotsin turneelta. PM-tittelin puhtaalla pelillä naaranneessa ryhmässähän oli mukana vankka, nykyisellään jo kuuden miehen vahvuinen KaDy-edustus. Näkyvimmin esillä olivat mestaruusmaalin niitannut "Komik" Kytölä sekä kaksi nollapeliä torjunut "Juppis" Savolainen. Lisäksi Markus Rautiainen teki ensimmäisen maaottelumaalinsa Grönlannin verkkoon.

jukka_kytola-lahikuva2014.jpg

Merkittävin uutinen punamustasta leiristä saatiin kuitenkin eilen perjantaina, kun Jukka Kytölän (kuvassa) paluu joukkueen vahvuuteen saatiin ns. julkaisuvapaaksi. Syksyn ajan loukkaantumisestaan toipunut "Kajuk" oli pelikunnossa jo PM-turnauksessa ja tekee paluun liigakentille jo Sievissä. Puolustuspelin maestro tulee olemaan ilman muuta suuressa roolissa kun Dynamon palapeli rakentuu kohden kevättä.

Sievi on tänä päivänä kiistatta valtakunnan tasokkain futsalkopla. Kaksi perättäistä Suomen mestaruutta poiminut ryhmä on aloittanut kauden vahvasti, sillä usein aiemmin juuri syyskierroksilla takerrelleet keltapaidat ovat tehneet selvää jälkeä häviämättä toistaiseksi otteluakaan. Ero sarjakakkoseen Leijonaan onkin venähtänyt jo viiteen pisteeseen. Vuosien varrella hioutunut kovatasoinen runko tekee tulosta laajalla rintamalla ja suurimpana artistina loistaa maalipyssy Rami Tirkkonen, joka on tasaisen vauhdin taulukolla matkalla kohti reteää 40 osuman runkosarjaa.

Kaiken muun lisäksi Sievi on ollut jo hyvän aikaa todella piinallinen vastus Dynamolle, sillä peräti seitsemän edellistä keskinäistä kamppailua on kääntynyt heidän hyväkseen. Viimeksi KaDy on kyennyt voittoon Sievissä lähemmäs neljä vuotta sitten, eli helmikuussa 2013. Tällä kaudella on kohdattu jo kertaalleen Monnarilla, jolloin liigan avauskierroksen ottelu meni Sieville maaliluvuin 24.

KaDy vs. Sievi kautta aikojen (Futsal-liiga, Futsal-Ykkönen)

9 voittoa, 2 tasapeliä, 12 tappiota (maaliero 94–87)

PÄÄVALMENTAJA MIKKO KYTÖLÄN KOMMENTIT

Sarjan kovin haaste tiedossa lauantaina. Sievi on takonut pisteitä simppelillä ja fyysisellä pelillä, jota toteuttavat kovat yksilöt. Meille haasteena on palata vahvaan 1 vs 1 -puolustamiseen Leijona-pelin jälkeen. Lisäksi meidän pitää selkeyttää peluutusta.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat