05.02.2016 ENNAKKO: Mestarit vieraisilla
19.6.2019 14:57 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Mestarit vieraisilla

05.02.2016

Sievi Futsal ei punamustalle yleisölle esittelyjä kaipaa. Viime vuonna sieviläiset korjasivat mestaruuden KaDy-hirviön nenän edestä. Talven mittaan kovaan vauhtiin päässyt mestarijoukkue tarjoaa Dynamolle tilaisuuden näyttää, että Monnarilla ollaan valmiita kevään ratkaisuotteluihin. Molemmille joukkueille kyseessä on enemmän kuin vain peli muiden joukossa.

KaDy – Sievi Futsal

su 7.2.2016 klo 17:00, Monnari

Liput: 8/5 €

Ennakkoliput: ZUPticket

Livestriimi: Radio Kompassi / Lebbiz Productions

Facebook-tapahtuma

Juniorijoukkueiden lipunmyyntitempausta mahdollistamassa KaDyn junioritoiminnan yhteistyökumppanit:

Sievi_ennakko_yhteistyokumppanit.jpg
Viime kauden finaaleissa KaDy sai mahtavaa kannatusta kotiyleisöltä. Tätä on odotettavissa myös sunnuntaina. Oman lisänsä otteluun tuo myös alueen juniorijoukkueille järjestetty lipunmyyntitempaus. Juniorijoukkueilla on myynnissä otteluun lähes 1000 pääsylippua ja ostamalla lippusi jonkin seuraavan joukkueen pelaajilta tai taustahenkilöiltä tuet suoraan kyseisen joukkueen toimintaa:

FC Vaajakoski, P07; JJK, P07; JJK, P08; Jyväskylän Komeetat, P06; Jyväskylän Pallokerho, T07; JSA Jupiter, kilpacheerleading; Kampuksen Dynamo, U21; MultiAnts, P03; Muuramen Yritys, P02; Palokan Riento, B-tytöt; Palokan Riento, P04; Uuraisten Raiku, tytöt

Ennakkoasetelmat

Monnarille saapuu sunnuntaina tuttu vieras: Sievi Futsal löi Dynamon keväisen finaalisarjan jokaisessa ottelussa pienillä marginaaleilla. SiFu porskuttaa parhaillaan komeassa voittoputkessa: mikäli alavireinen Mad Max ei niistä siltä lauantaina vierasvoittoa, se ei ole hävinnyt liigapeliä sitten marraskuun puolivälin.

KADY-SIEVI-ara-sadeg.jpg
Tuulettavatko Arash Muridiyazd ja Sadeg Akhawan sunnuntainakin?

KaDy puolestaan aloitti ”kuuden pisteen otteluiden” putkensa positiivisesti, kun niin ikään hyvässä tikissä oleva GFT kaatui Monnarilla viime sunnuntaina, joskin vasta rankkukisassa. Intensiivinen ottelu osoitti, että punamustien valmistautuminen kevään tosipeleihin on mallillaan. KaDy tuli kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin ja kertaalleen johtoon, eikä Panu Aution ja ex-KaDy Miika ”Maagi” Hosiontähdittämälle GFT:lle annettu lainkaan ylimääräistä tilaa.

kaihlos.jpgKuluvalla kaudella isoon rooliin noussut Tuomas Linjamäki on toipilaana, mutta muuten päävalmentaja Tero ”Q” Kelhälällä on hyvin valinnanvaraa. Aina vaarallinen väkkärä Jere Keskinen palasi vauhdilla parketeille GFT-kohtaamiseen, ja isojen pelien miesten Kimmo Tolvasenja Jussi Kaihlajärven (oik.) paikat ovat pysyneet kunnossa ja otteet totutulla tasolla, alati yhtä varmoista maajoukkutähdistä Jukka Kytölästä ja Arash Muridiyazdista puhumattakaan. Maalivahtiosastolla Dynamolla on peräti runsaudenpulaa. Nähtäväksi jää, asettuuko tolppien väliin maajoukkuevahti ”Yuppis” Savolainen vaiko KaDy-ikoni ”Nippe” Laitinen, joka kevään finaalisarjan viimeisessä ottelussa toimitti pallon peräti kahdesti Sievin verkkoon.

Viime kaudella SiFu saavutti mestaruuden melkoisen tähtisikermän voimin. Kuluvan kauden alla useampi profiilipelaaja jätti keltapaidat, mutta joukkue on edelleen erittäin vahva. Oman kylän pojista isompaa roolia on ottanut esimerkiksi Alasuutarin veljessarjan nuorin, Jaakko.

Sievin kausi alkoi hieman takellellen, mutta vauhtiin päästyään se on asettunut tiukasti kärjen tuntumaan. Sarjakärki Ilveksellä on selkeä etumatka, ja Sievi, GFT sekä SoVo tulevat tasavahvana kolmikkona sen perässä. KaDyn tavoitteena on pudottaa vähintään yksi niistä neljän parhaan joukosta ja varmistaa näin kotietu pudotuspeleihin. Näin ollen molemmilla joukkueilla riittää panosta, semminkin kun KaDylla on edessään SoVo-peli ja Sievillä peräti kaksi Ilves-kohtaamista ennen pleijarivaihetta.

Seuraa tätä

Sievi-ottelu, jos mikä, on hyvä tilaisuus ottaa ”Kajuk” Kytölän orkestroiman puolustuksen hienoudet suurennuslasin alle. Kuinka Dynamo-pakka pysyy kasassa ja onnistuu nollaamaan joukkueena Sievin yksilöt: Radik Akhmetkhanovin juonet, Nikola Ercegin haastot, Joni Pakolan pommit ja Rami Tirkkosen maalinedustalta kohtuuttomalla osumaprosentilla lähettämät vedot?

KaDy vs Sievi kautta aikojen (Futsal-liiga, Futsal Ykkönen)

9 voittoa, 2 tasapeliä, 10 tappiota (maaliero 92–77)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat