13.01.2016 RAPORTTI: Ilves oli liian kova pala
19.6.2019 14:45 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: Ilves oli liian kova pala

13.01.2016

Viime kevään hävitystä välieräsarjasta sisuuntunut Ilves FS otti KaDysta voiton joukkueiden toisessakin runkosarjakohtaamisessa. Tamperelaiset saapuivat Monnarille varmoin ottein ja veivät pisteet lukemin 1–4 (0–2).

Dynamo aloitti pelin mainiolla pyörityksellä ja hyvällä itseluottamuksella, ja kun vastustajallakaan ei ollut tarvetta tappaa peliä, ensimmäisellä puoliajalla nähtiin miellyttävästi virrannutta futsalia. Punamustat onnistuivat pitämään palloa, purkamaan prässiä ja rakentamaan peliään, mutta kentän viimeisellä kolmanneksella sujuvuus ei johtanut terävyyteen. Viimeiset syötöt ja laukaukset eivät onnistuneet samaan tapaan kuin pelin muut osa-alueet.

Kokenut ja rutinoitunut Ilves sen sijaan käytti omat tilaisuutensa tehokkaasti hyväkseen. Kun pelikello oli käynyt 12 minuuttia, ex-KaDy Mikko ”Roisto” Takala toimitti pallon puolustuksen halki Jani Nyblomillemaalipaikkaan, ja vastaavasta laatumaalista oli kyse myös 0–2-osumassa.

KaDy ei onnistunut löytämään uudelleen ottelun alussa nähtyä hyvää virettä, ja vaikka maaliraudat paukkuivat Ilves-päädyssä puolenkymmentä kertaa, pallon sai maaliin ainoastaan Arash Muridiyazd (kuvassa) viimeisellä peliminuutilla. Isäntien parhaana palkittu ”Ara” kunnostautui myös puolustussuuntaan katkaisten monta nousua ja koukkien palloa hyvällä prosentilla maajoukkuetovereidensa jaloista.

KaDy-Ilves-13.1.2016-Aran-maali.jpg

Arash Muridiyazd tuuttasi Juha Ojanperän längistä kotijoukkueen ainokaisen ottelun loppuminuuteilla (kuva Sami Virtanen).

Runkosarjaa johtava Ilves on käytännössä karannut ulottumattomiin, joten mistään kuuden pisteen ottelusta tappiollisessa kotipelissä ei ollut kyse. Pudotuspelien kotietua ja runkosarjan kakkossijaa tavoittelevalle KaDylle seuraavat kotiottelut ovatkin pykälää tärkeämpiä: sunnuntaina 31.1. Monnarille saapuu GFT, ja 7.2. isännöidään viime kevään finaalivastustajaa Sievi Futsalia.

Tilastot ja tarkempi raportti Ilves-ottelusta löytyvät täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat