09.01.2016  RAPORTTI: Dynamo haki revanssin Valkeakoskelta
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

09.01.2016 RAPORTTI: Dynamo haki revanssin Valkeakoskelta

09.01.2016

Kampuksen Dynamo avasi vuoden 2016 tyylikkäällä voitolla, kun lokakuussa Monnarilla juhlinut valkeakoskelainen Mad Max taipui kotisalissaan punamustalle numeroin 3-7 (2-4). Ottelun alkupuolella kuviodensa kanssa hieman yskähdellyt KaDy sai kamppailun kuluessa kaavansa vaadittavaan kuntoon ja nykäisi lopulta selkeän neljän maalin voittomarginaalin.

Ottelun ratkaisuksi muodostui ensimmäisen jakson viimeinen peliminuutti, jonka puitteissa KaDy iski kaksi osumaa, joista etenkin ottelun voittomaaliksi jäänyt jälkimmäinen oli varsin näyttävä sommitelma. Lopullisen niitin punamusta iski toisen jakson puolivälin jälkeen nakuttamalla kolme maalia reiluun kolmeen minuuttin.

Dynamon ykköspyssynä Apian liikuntahallin launtai-iltapäivässä mestaroi pelaaja-valmentaja Jukka Kytölä, joka lämäsi pöytään korskeat tehot 3+2. Näkyvästi oli esillä myös pisteet 2+1 kirjauttanut ja uransa tehokkainta liigakautta pelaava Tuomas Linjamäki (kuvassa). Tolppien välissä pelivuorossa ollut Niila-Ville Laitinen otti kourallisen tärkeitä koppeja etenkin toisen jakson alkupuolella kotijoukkueen elettyä etsikkoaikaansa.

Voitto nosti KaDyn ainakin sunnuntaihin saakka sarjataulukon neljännelle sijalle.

Tilastot ja raportti täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.