02.12.2015 RAPORTTI: Alastaron synkkä ilta, KaDy laulukuoroon
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

02.12.2015

kady-logo300px.pngKaDy koki kolmantena perättäisenä vuonna saman surkean kohtalon: ulos Futsal-Cupista ennen kuin se kunnolla ehti alkaakaan. Keskiviikkoillan reissun Alastarolle piti olla rutiinijuttu, jolla paikka kahdeksan parhaan joukossa klaarattaisiin, mutta toisin kävi. Tiiviisti puolustanut ja terävästi vastaiskenyt kotijoukkue Alastaron Urheilijat (II div.) vei cup-taiston ahtaassa kotisalissaan lukemin 5–4 (2–0).

KaDyn kannalta tylyssä mahalaskussa ja masentavassa tuloksessa oli pieni valonpilkahde: Jussi "Kaihlos" Kaihlajärvi on viimein palannut terveenä parketeille ja tekaisi ensi töikseen kelpo tehot 3+1 toisella puoliajalla. Hänenkään panoksensa ei riittänyt nostamaan KaDya voittoon tai edes jatkoajalle ottelussa, jossa reilu minuutti ennen päätössummeria takamatkaa oli peräti kolme maalia. Dynamo sai lopulta kurottua eron vain yhteen maaliin tutulla ylivoimaruletillaan.

Pahimmin alastarolaisrosterista Dynamoa kurittivat kolmen maalin mies Ilari Mettälä sekä kahden maalin Tuomas Happonen.kaihlos.jpg

Vastustaja puolusti tiiviisti neliössä, jonka keskelle jäänyttä tilaa emme kyenneet riittävän taidokkaasti hyödyntämään. Viimeistely ontui, laukauksissa ei ollut laatua, eritteli valmennusvastuussa ollut, ensimmäisen puoliajan tarkoituksella huilannut KaDy-kapteeni Jukka Kytölä.

AU sai muutaman vaarallisen vastaiskun turhista harhasyötöistämme ja pallonmenetyksistämme hyökkäysalueella. He viimeistelivät niistä myös laadukkaasti, ”Kajuk” jakaa tunnustusta vahvuuksillaan pelanneille alastarolaisille. – Maalissa debytoinutta Jesús Cabelloa ei takaiskuista voi syyttää; perustekemisemme syötöistä ja laukauksista lähtien jätti tänään toivomisen varaa.

Cup-tappion tilastot, raportti ja lisää Kytölän mietteitä tuhannen kilometrin matkaviikosta täällä.