05.11.2015 U21- joukkue aloittaa sarjan lauantain kotiturnauksessa
19.6.2019 14:08 Uutiset / Jaoston pääsivusto

U21- joukkue aloittaa sarjan lauantain kotiturnauksessa

05.11.2015

Kampuksen Dynamon futsaltoiminnassa kirjoitetaan tulevana lauantaina alkavaksi uusi kappale, kun seuran U21-joukkue pelaa ensimmäiset viralliset ottelunsa U21 Futsal-liigassa. Liigaan osallistuu kaikkiaan 11 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen alkulohkoon. Alkulohkot pelataan turnauksittain marras-tammikuun aikana ja lopputurnaus Tampereella on vuorossa tammikuun jälkipuoliskolla.

KaDy pelaa B-lohkossa, jonka muut joukkueet ovat FC Kemi, Ilves FS, Sievi Futsal sekä Tampereen Palloilijat (TaPa). Lohkon ensimmäinen turnaus pelataan lauantaina 7.11. Jyväskylän Monitoimitalolla. B-lohkon tasoa voi ounastella korkeaksi, sillä FC Kemi on U21-sarjan hallitseva mestari ja heidän kilpailuun ilmoittamansa kokoonpano vilisee liigajoukkueesta tuttuja nimiä. Myös Ilveksen ja Sievin ryhmissä on muutamia liigakentillä esiintyneitä pelaajia.

KaDyn U21-joukkue koostuu vuosien 1995-2001 välillä syntyneistä pelaajista. Päävalmentaja Arto Pataman mukaan sarjaan lähdetään ennakkoluulottomalla ja avoimella asenteella:

- Käytännössä ollaan joukkueen kanssa lähdetty kesällä ihan nollasta, joten varsinaista tuloksellista tavoitetta meillä ei tälle ensimmäiselle kaudelle vielä ole, pikemminkin päästään nyt käytännössä näkemään mitä on harjoituskentällä opittu. Poikien kehittyminen on etusijalla ja tämän mukaan toimitaan.

- Puolustusta ollaan tietysti harjoiteltu paljon ja tiedossa on että melkoisen koviakin porukoita vastaan saadaan pelata, mutta jokaiseen otteluun lähdetään kuitenkin voitosta pelaamaan, eikä ole tarkoitus jäädä vain jarruttelemaan puoleen kenttään.

KaDy U21- joukkueen sivu.

Sarjan sivut Palloliiton sivulla.

Turnauksen otteluohjelma:

klo 12:30 Sievi Futsal – KaDy

klo 14:30 TaPa – FC Kemi

klo 17:30 Sievi Futsal – TaPa

klo 19:30 KaDy – FC Kemi

Vapaaehtoinen pääsymaksu. Tervetuloa lauantaina Monnarille kannustamaan poikia!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat