19.09.2015 ENNAKKO: KaDy lauantaina Tampereelle
19.6.2019 13:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDy lauantaina Tampereelle

19.09.2015

ilves_logo.jpegkady-logo300px.pngfc_rauman_logo.jpg

Lauantai 19.9.

klo 13:00 Ilves FS – KaDy
klo 15:00 KaDy – FC Rauma

KaDy rikkoo liki kuuden viikon ottelutaukonsa matkustamalla lauantaiaamuna Tampereelle testaamaan kaudenaluskuntoaan. Kolmen joukkueen miniturnausta isännöi Ilves FS ja Dynamon lisäksi toinen vieras on toissa kaudelta tuttu FC Rauma.

Aikoinaan vahvasti Spiral-halleille linnoittautunut Ilves lanseeraa jälleen uutta urheiluhallia futsalkäyttöön: tällä kertaa tapahtuman näyttämönä on Vuoreksen koulu lähellä Hervantaa ja Lempäälän rajaa. Kahden viikon kuluttua pelattavassa liiga-avauksessa KaDy vierailee vuorostaan Pyynikin palloiluhallissa.

Miniturneen ennakolta kovin ottelu pelataan heti kättelyssä kello 13, kun Ilves hakee revanssia muutamastakin Dynamolle tänä vuonna kärsitystä arvotappiosta. Heti perään KaDy ja FC Rauma ottavat yhteen klo 15 alkavassa matsissa. KaDyn körötellessä Jyväskylään päättää futsalillan Ilveksen ja raumalaisten välinen voimainkoitos (klo 17).

Useista loukkaantumisista ja sairasteluista Juppis-syys-2015.jpgkärsivä KaDy lähtee matkaan kapealla ja kokeiluluontoisella kokoonpanolla. Maalissa pelaa tuore huippuhankinta Juppis Savolainen (kuvassa). Kokemusta edustavat Jukka Kytölä ja luottomies Tarkko Savela; muuten rosteri on hyvin nuori. Kööpenhaminan Nordic-finaalin rangaistuspotkukilpailun sankari Santeri "Sandels" Paltamaa nähdään toistamiseen Ilveksen kiusana. Uutena kokelaana mukana on tamperelaislähtöinen Joni Kankaanranta, jolla on kokemusta lähinnä jalkapallon puolelta.

Tulosseurantaa nähdään ensisijaisesti KaDy Futsalin Twitterin puolella.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat