04.09.2015 Kokenut kolmikko jatkosopimuksiin
19.6.2019 13:51 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kokenut kolmikko jatkosopimuksiin

04.09.2015 12:00

Kampuksen Dynamon sopimuspelaajien lista täydentyi kolmella kokeneella nimellä Jaakko Kinnusen, Tarkko Savelan sekä Kimmo Tolvasen tehtyä seuran kanssa jatkosopimukset. Kolmikosta jokainen on kulkenut Dynamon matkassa jo hyvän tovin: Savela (s. -83) saapui seuraan vuonna 2012, Tolvanen (s. -83) vuonna 2010 ja ”Ruhtine” Kinnunen (s. -86) on kantanut punamustia värejä peräti vuodesta 2008 saakka.

jaakko-kinnunen-syys-2015.jpg

Vuodet vierivät ja Jaakko Kinnunen jatkaa palveluksiaan KaDylle.

KaDyFutsal.net poimi konkarien joukosta jututettavakseen eritoten nöyrästä ja sitkaasta puolustusosaamisestaan tunnetun muuramelaisen eli ”Tarkovski” Savelan.

Ave "Tare"! Millä mielin kohti syksyä ja liigamatseja?

- Ave! Hyvillä mielin lähdetään uuteen kauteen, kovasti tässä jo odottaa pelien alkua. Koko kesä on latailtu akkuja ja paranneltu edelliskauden vammoja, jotta pääsee terveenä treenaamaan.

Mikä lajissa ja Dynamon joukkueessa vetää puoleensa, kun konkarit jaksavat aina vaan jatkaa monenlaisten siviilikiireiden puristuksessa ja loukkien varjostamana?

- No kyllä suurin syy siihen, että sitä vieläkin jaksaa jatkaa, on hyvä ja kilpailukykyinen joukkue. Hommassa on tekemisen meininkiä ja selkeää tavoitteellisuutta! Lajihan on viihdyttävä ja nopeatempoinen, jossa ei voi nukahtaa hetkeksikään pelin sisällä. Lisäksi koen että pystyn kehittymään futsalpelaajana vielä tässäkin iässä.

Minkälaisen Dynamon uskallat Monnarin kotiyleisöllä tulevalla kaudella luvata?

- Viihdyttävän, aggressiivisesti prässäävän ja periksiantamattoman!

tarkko-savela-2015.jpg

"Tarttila" (vas.) louhimassa Huhtaharjun matolla Juho "LoPSi" Rinteen seurassa.

---

KaDyn sopimuspelaajat 4.9.: Juha Huusko, Jose Ikonen, Jere Keskinen, Jaakko Kinnunen, Jukka Kytölä, Niila-Ville Laitinen, Arash Muridiyazd, Markus Rautiainen, Juho Rinne, Tarkko Savela, Juha-Matti Savolainen, Kimmo Tolvanen.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat