25.08.2015 Ensimmäinen nivaska jatkosopimuksia julki
19.6.2019 13:44 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ensimmäinen nivaska jatkosopimuksia julki

25.08.2015

Kampuksen Dynamo ryhtyy hiljalleen tiedottelemaan kauden 2015-16 liigajoukkueen pelaajistostaan ja ensimmäisenä uutisoitavaksi ennättävät Juha Huuskon, Arash Muridiyazdin, Markus Rautiaisen sekä Juho Rinteen jatkopaperit. Lisää uutisia - myös uusien sopimuspelaajien suhteen - on luvassa tämän ja ensi viikon mittaan.

Huusko, Rautiainen ja Rinne debytoivat kukin KaDyssa viime kaudella, sen sijaan Muridiyazd on tunnetusti ollut osa joukkuetta läpi kaikkien liigavuosien, aina syksystä 2009 saakka. Viime kausi oli vuosi vuodelta suurempaan rooliin Dynamossa nousseelle "Aralle" kiistatta lopullinen läpilyönti kansallisille huipputasolle ja tähtiluokkaan. Kurinalainen ja pallovarma Muridiyazd vakiinnutti paikkansa maajoukkueringissä, takoi runkosarjan tehopiste-ennätyksensä uusille kymmenluvuille ja oli osana KaDyn murskaavan tehokasta ykkösnyrkkiä punamustan palatessa mitalikantaan.

ara-lahikuva-2015.jpg

Ara iski edellisellä kaudella Dynamon paidassa messevät tehot. Saldona 39 maalia ja 33 maalisyöttöä.

KaDyFutsal.net kysäisi "Aran" tunnelmia pre-seasonilta sekä näkemyksiä tulevasta liigakaudesta:

Ave! Kauden ensimmäiset ottelut takana ja saavutus "Köpiksessä" oli loistava, mutta kuinka oma ja joukkueen peli kulki ns. tuloksen takana?

- Ave. Vaikka Kööpenhaminan reissu meni tuloksellisesti todella hyvin, niin vielä ei joukkueen peli ole aivan parhaissa uomissaan, toki ihan ymmärrettävistä syistä. Oli hienoa nähdä, miten uudet pelaajat tulivat sisään joukkueeseen kovasta paikasta huolimatta. Voimme joukkueena olla todella tyytyväisiä suorituksestamme. Oma peli kulki hyvin etenkin pienoisen pelitauon jälkeen.

Entä minkälaisia ajatuksia alkava liigakausi herättää?

- Uskon, että futsal-liigan kärki tulee olemaan kutakuinkin sama, kuin edelliskaudella. Toki täytyy ottaa esille hyvin joukkueisiinsa panostaneet LeiF ja Mad Max, jotka voivat hyvinkin yllättää. Mitään tavoitteita emme ole lyöneet lukkoon, mutta odotan että keväällä taistelemme mitaleista.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat