28.07.2015 Mikko Kytölä palaa Italian kentille
19.6.2019 13:38 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mikko Kytölä palaa Italian kentille

28.07.2015

Kampuksen Dynamon ja Suomen futsalmaajoukkueen Mikko Kytölä palaa Italian ammattilaiskentille. 31-vuotias Kytölä on solminut kauden 2015-16 kattavan sopimuksen Italian toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelaavan Menegatti Metalli C5:n kanssa. Syksyllä alkava kausi on Kytölälle saapasmaassa jo kolmas; aiemmin hän on edustanut samalla sarjatasolla pelanneita Futsal Tridentinaa sekä Gruppo Fassinaa.

KaDyFutsal.net tavoitti "Komikin" kommentoimaan tuoretta sopimusta:

komikpytyt.jpeg- Uusi seurani Menegatti Metalli C5 pelaa ensi kaudella Serie A2 pohjoislohkoa, jossa olen jo kaksi kautta pelannut. Ympäristö on siis varsin tuttu. Seura on kasaamassa vahvaa ja aikaisempiin joukkueisiini verrattuna kokenutta joukkuetta, jolla tavoitellaan menestystä. Hyvät sopimusehdot sekä selkeät ja korkeat tavoitteet sai minut tarttumaan tarjoukseen, jonka heiltä sain.

- Haluan kehittää itseäni edelleen futsalpelaajana ja koetella rajojani urheilijana. Vaikka Suomessa menemme koko ajan eteenpäin futsalissa ja liigan taso nousee tasaiseen tahtiin, on minulla Italiassa paremmat mahdollisuudet elää täysin futsalin ehdoilla ja pelata kovempia pelejä. Tunnen uudesta joukkueestani hyvin maalivahtimme Andrea Bastinin, joka pelasi viime kaudella Italiassa kanssani.

- Odotan tosi paljon tämän projektin alkua, mutta samalla haikein mielin jätän KaDy:n jälleen kerran. Kiitos seura-aktiivien, kannattajien ja pelaajien, on KaDy kehittynyt kaikilla toiminnan tasoilla hurjasti viime vuosina. Olen varmasti jollain tapaa jatkuvasti mukana KaDyn toiminnassa, vaikka sitten etänä, ja uskon, että palaan vielä punamustaan uudestaan jokin kaunis päivä.

KaDyFutsal.net toivottaa "Komikille" parasta menestystä uusissa haasteissa!

Kytölä matkustaa Italiaan elokuun lopulla, harjoitellen tähän saakka KaDyn liigaringin mukana. Hän edustaa Dynamoa myös vielä Kööpenhaminassa 7.-9.8. pelattavassa seurajoukkueiden PM-turnaus Nordic Championship Cupissa. Kööpenhaminaan matkustava ryhmä julkistetaan kuluvan viikon aikana ja mukana on myös uusia nimiä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat