07.03.2015 RAPORTTI: KaDy jäi tasapelipisteeseen Espoossa
SeuraJulkaistu: 18.06.2019 00.00

07.03.2015

KaDy ei pystynyt tälläkään kaudella ottamaan täyttä pistepottia Suomi-futsalin tervaskanto Golden Futsal Teamin (GFT) vieraana Espoossa. Kovatempoinen ja tarkka ottelu päättyi 4–4-lukemiin eikä kumpikaan onnistunut 5 minuutin jatkoajallakaan maalinteossa – ei edes lentävällä maalivahdilla.

Näin ollen nykysääntöjen mukaan pelattiin voittomaalikilpailu 6 metrin rangaistuspotkupisteeltä, jonka espoolaiset veivät nimiinsä 3–2. Isännille siis 2 sarjapistettä, KaDy:lle vain yksi tasapelipiste.

Miika Hosio jatkoi huimaa maaliputkeaan viemällä KaDy:n varhaiseen 0–2-johtoon avausjaksolla. Puoliajalle mentiin kuitenkin GFT:n 3–2-johdossa. Suomen maajoukkueen kapteeni Panu Autio kasvatti kotijoukkueen johdon jo kahteen maaliin, mutta Jussi Kaihlajärvikavensi häikäisevällä hyökkäyskuviolla.

KaDy pelasi yli 10 minuuttia lentävällä maalivahdilla, mikä palkittiin 4–4-tasoituksella vain 20 sekuntia ennen loppusummeria. Tasoituksen luuti verkon perukoille tuttuun tapaan itse lentävä maalivahti Kimmo Tolvanen (kuvassa).

Ottelun ylivertainen hahmo oli espoolaisten maajoukkuemaalivahti Antti Koivumäki, joka torjui upeasti kymmeniä KaDy:n maalintekoyrityksiä. Suuressa roolissa KaDy:n ykkösvitjan peliä orkestroinut Mikko Kytölä jäi tällä kertaa tehopisteittä, joskin onnistui voittomaalikilpailussa Dynamon viimeisenä laukojana.

– Maalipaikkoja kyllä luotiin erittäin paljon, mutta tuhlailimme parhaatkin tontit. GFT:n maalivahti Koivumäki pelasi unelmamatsin. Pitkän ylivoimapelimme GFT puolusti kyllä tarkasti ja siten he ansaitsivat pisteensä, päävalmentaja Tero Kelhälä tuumasi tuoreeltaan ottelun jälkeen.

Ottelutilastot ja raportti sekä lisää Kelhälän mietteitä täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.