22.02.2015 RAPORTTI: KaDy suvereeni Tampereella
18.6.2019 22:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: KaDy suvereeni Tampereella

22.02.2015

yakub.jpg

Kampuksen Dynamo ei antanut sunnuntai-iltana kotijoukkue PP-70:lle minkäänlaisia mahdollisuuksia, vaan haki Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen futsalparketilta kolme pistettä vakuuttavin lukemin 0-7 (0-4).

Dynamon tehokkaimpana pelaajana hääräsi tehot 2+2 nakutellut Miika Hosio, jota säestivät Jukka Kytölä(1+2), Arash Muridiyazd (2+0) sekä mitä komeimmalla tavalla liigakentille palannut Jaakko Kinnunen (kuvassa), joka viimeisteli kolmannen ja syötti neljännen maalin. Maalia vartioinut Henri Hytönen sai tililleen kauden ensimmäisen liigaotteluiden nollapelinsä.

Pelilupaansa edelleen Italiasta odotteleva Mikko Kytölä toimi jälleen valmentajan roolissa ja olikin sangen tyytyväinen omiensa esitykseen:

- Rauhallinen ja kurinalainen peli meiltä. Hyökättiin kuten sovittiin ja saatiin diagonaalisyötöillä aikaan hyviä tilanteita. Maaleja tehtiin niin kontrolloiduilla hyökkäyksillä kuin suunnanmuutoksilla, yksi tehtiin sivurajakuviollakin.

- Pelistä ei tullut tällä kertaa vaikeaa, päästiin aikaisin johtoon jota kyettiin tasaisesti lisäämään. Lopussa PP-70 yritti saada kavennusta reikäpaitapelillä, mutta puolustettiin sekin aika hyvin. Tasoeroa oli tänään sen verran kuin numerot näyttävät.

- Lähes vuoden sapatilta pelikentille palannut "Yacub" Kinnunen täytyy nostaa vielä erikseen esille: hyvä suoritus molempiin suuntiin!

Voiton myötä KaDy jatkaa yhä sarjan toisella sijalla hiostaen tiiviisti pisteen enemmän kerännyttä kärkijoukkue Sieviä.

Tilastot ja tarkempi raportti täällä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat