11.01.2015  RAPORTTI: Dynamon voittokulku katkesi Sievissä
SeuraJulkaistu: 18.06.2019 00.00

11.01.2015 RAPORTTI: Dynamon voittokulku katkesi Sievissä

11.01.2015

Kampuksen Dynamo koki kauden ensimmäisen tappionsa kotijoukkue Sievi Futsalin oltua sunnuntai-iltapäivän huippuottelussa parempi numeroin 7-6 (3-3). KaDy johti ottelua ensimmäisellä jaksolla lukemin 1-3, mutta Sievi nousi rinnalle ennen taukoa ja hankki toisen jakson alkuun iskemillään maaleilla itselleen summeriin saakka pitäneen etumatkan.

Dynamon tehokkaimpana pelaajana kunnostautui pisteet 1+3 kirjauttanut maalivahti Niila-Ville Laitinen (kuvassa).Punamustien muut maalintekijät olivat Miika Hosio (2), Juha Huusko, Markus Rautiainen sekä Sadeg Akhawan. KaDyn neljännen osuman syöttänyt Juho "LoPSi" Rinne sai tililleen ensimmäisen tehopisteensä liigassa.

KaDy johtaa tappiosta huolimatta edelleen sarjaa. Toisena oleva Ilves FS on jäänyt viisi pistettä ja ottelun kärkikaksikkoa vähemmän pelannut Sievi on nyt kahdeksan pisteen etäisyydellä.

Tilastot ja tarkempi raportti ottelusta täällä.