29.03.2014 RAPORTTI: KaDy askeleen lähempänä välieräpaikkaa - huh, mikä trilleri!
18.6.2019 12:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: KaDy askeleen lähempänä välieräpaikkaa - huh, mikä trilleri!

29.03.2014

KaDy-Hirviö nappasi ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan kukistamalla Tervarit niukimmalla mahdollisella tavalla voittomaalilaukausten eli kansankielellä rangaistuspotkukilpailun päätteeksi 6-5 rp, 5-5 ja, 4-4 (0-1). Puolivälieräsarja on katkolla Dynamolle huomenna Oulussa.

Vaiheikas ottelu synnytti niin väkeviä tunnekuohuja katsomossa ja kentällä, että aamuvarhain Monnarille suunnistanut yleisö ei varmasti jäänyt haikailemaan pitkän kotiaamun perään. Rutkasti maaleja, parranpärinää ja varoituksia, paljon läheltä piti -tilanteita, euforiaa ja sen muuttumista pettymykseksi lähes silmänräpäyksessä - ja kaikki tämä huipentui KaDylle suosiolliseen rankkarikisaan!

KaDy antoi tänään Tervareille helppoja maaleja mutta osoitti vahvaa itseluottamusta tullen kahden maalin takaa rinnalle ja lopulta ohi. Ratkaisevan kuusimetrisen upotti Miika Hosio. Varsinaisella peliajalla Dynamosta osuivat Mikko Takala, Jussi Kaihlajärvi kahdesti, Nippe Laitinen ja kympiltä Arash Muridiyazd. Peräti kolme maaleista syntyi reikäpaidalla.

Lue raportti ja tilastot myöhemmin täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat