27.02.2014 ENNAKKO: Lauantaina Samppalinnaan
17.6.2019 18:33 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Lauantaina Samppalinnaan

27.02.2014

Kampuksen Dynamo matkustaa lauantaina runkosarjan viimeistä edelliseen vierasotteluunsa Turkuun. Ottelupaikkana maamme entisessä pääkaupungissa toimii totutusti Samppalinnan palloiluhalli, joka 70-luvun alkuvuosina valmistuneena rakennuksena on myös liigan toiseksi vanhin ottelusali. Samppalinnan käsipallokäytössä tahmaantunut alusta ei ole ollut Dynamolle kaikkein tuloksekkaimpia paikkoja pelata. Viime kauden huippuiskussaan KaDy toki onnistui selättämään Samppalinnan sinisellä lattialla kotijoukkueen varsin laveilla lukemilla, mutta tätä edeltäneet kolme vierailua Turkuun olivat tuottaneet ainoastaan tappion ja kaksi tasapeliä.

Ennakkoasetelmat

Liigassa kolmannella sijalla olevan Dynamon asema pudotuspelien kotiedun suhteen näyttää juuri nyt melko tukevalta, sillä viidentenä kärkkyvä Tervarit on jäänyt jo kuuden pisteen päähän. Suhdanteet sarjataulukossa voivat kuitenkin heitellä nopeasti jo muutaman ottelun voitto- tai tappioputken myötä, eikä tasaisessa liigassa ole helppoja otteluita olemassakaan, mikä saatiin nähdä jälleen keskiviikon sarjakierroksella. Joka tapauksessa Dynamo lähtee TPK:n vieraaksi hyvässä tuloskunnossa. Alla on kaksi niukkaa mutta puhdasta kolmen pisteen voittoa, ja etenkin lennokkaiden vaiheiden jälkeen napattu paikallisvastustaja Riemun päänahka antanee pontta pitkälle kevääseen.

Punamustat kohtasivat TPK:n ainoastaan nelisen viikkoa takaperin, jolloin Monnarilla pelattiin syyskierrokselta siirtynyt rästiottelu. Kamppailu ei lukeutunut Dynamon liigapeleistä ikimuistoisimpiin ja vaisut turkulaiset lyötiin selityksittä lukemin 4-0. Kyseisen kohtaamisen jälkeen TPK on kuitenkin kyennyt repimään pisteitä jokaisesta pelaamastaan kolmesta ottelusta, eikä pudotuspeleihin yltäminen ole sinipaidoille millään lailla utopiaa, vaikka sarjasijoitus onkin edelleen liigakarsintoihin johdattava yhdestoista.

Dynamoa ovat viime viikkoina kiusanneet muutamat loukkaantumiset ja lauantaina joutuu kokoonpanon ulkopuolelle jäämään myös Riemu-ottelun tuoksinassa kauden neljännellä varoituksellaan pelikiellon lunastanut Mikko Takala. Omat ongelmansa ovat myös TPK:lla, sillä heille on tiettävästi osunut lauantaiksi useampikin pelikielto ja sivussa tulee muiden muassa olemaan joukkueen kauden paras maalintekijä Petteri Pitkänen.

Seuraa tätä

liima.jpg

Tuomas Linjamäki (kuvassa) on saanut viimeisimmissä otteluissa runsaasti vastuuta pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtaselta. Viime lauantaina "Liima" onnistui viimein iskemään Valkeakoskella ensimmäisen liigaosumansa ja oli tärkeässä roolissa myös keskiviikon voitokkaassa derbyssä. Joko Samppalinnassa helähtää taas?

Turun Pallokerho - Kampuksen Dynamo lauantaina 1.3 klo 15.00 Samppalinnan palloiluhallissa. Tilanneseurantaa ottelusta KaDyn tiedotuskanavilla.

Aikaisemmat kohtaamiset

Futsal-Liiga 21.11.2009 KaDy - TPK 5-4

Futsal-Liiga 13.2.2010 TPK - KaDy 8-2

Futsal-Liiga 23.10.2010 TPK - KaDy 1-1

Futsal-Liiga 13.11.2010 KaDy - TPK 0-2

Futsal-Liiga 6.1.2012 TPK - KaDy 2-2

Futsal-Liiga 17.3.2012 KaDy - TPK 4-2

Futsal-Liiga 25.11.2012 TPK - KaDy 1-8

Futsal-Liiga 17.2.2013 KaDy - TPK 5-2

Futsal-Liiga 2.2.2014 KaDy - TPK 4-0

KaDy:n saldo:
Viisi voittoa, kaksi tasapeliä, kaksi tappiota. Maaliero 32-22.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat