09.11.2013 "Jugo" Mäkiniemen mietteitä Oulun-vierasreissun alla
17.6.2019 14:36 Uutiset / Jaoston pääsivusto

"Jugo" Mäkiniemen mietteitä Oulun-vierasreissun alla

09.11.2013

Kevään 2013 Hollannissa opiskellut ja kesällä Antequeran EM-kisojen kautta treenivahvuuteen palannut Juho "Jugoslaw" Mäkiniemi (kuvassa) on saanut kolmessa viime ottelussa (Sievi, GFT, ESC) mukavasti vastuuta ja peliaikaa. Mäkiniemi on pelannut nämä ottelut samassa ketjukoostumuksessa Mikko Takalan, Jaakko Kinnusen ja Tuomas "Liima" Linjamäen kanssa.

KaDy on matkalla vuoden toiseksi pisimpään vieraspelikohteeseensa: Kuljetus Paajasen minibussi starttasi juuri Pulkkilan taukopaikan kohdalta kohti Oulun urheilutaloa. Kadyfutsal.net jututti hyvää alkukautta pelaavaa Mäkiniemeä.

jugo.jpg

"Jugoslaw", heitäpä muutaman lauseen syväanalyysi omasta alkukaudestasi?

Ihan mukavasti on mennyt. Tänä syksynä olen päässyt treeneihinkin tosi hyvällä prosentilla. Avausmatsi Toijalassa meni vielä penkkiä kuluttaessa, mutta ei voi valittaa kun pojat kairasivat pisteet kotiin. Sen jälkeen on peliaikaa tullut mukavasti joka ottelussa. Etenkin puolustussuuntaan pelaamiseeni olen melko tyytyväinen; hyökkäyspäässä henkilökohtaiset tehot näyttävät valitettavasti yhä "kiikareita" [0+0; toim. huom.]. Ketjumme on kunnostautunut toistaiseksi siis oman maalin varjelemisessa. Ei sillä suurta väliä, että ketjukaverit vaihtuvat; ihan ok on ollut pelata näidenkin kaverien rinnalla.

Onnistuit suunnilleen vuosi sitten ennen Twenteen lähtöäsi rokottamaan Tervareita monnarilla KaDy:n piestessä oululaisvieraita tennislukemin 6–0! Millä mielin lähdet nyt kohti Oulua ja Tervareiden kotiluolaa? Paha paikka hakea vieraspisteitä kuten aina?

Varmasti tasainen peli tulossa. Tervarit on hieman vahvistunut viime vuoden mahalaskustaan ja ovat aloittaneet kauden odotetun vahvasti. Heillä on ennestäänkin kovia ratkaisijoita ja Sievin viime kauden joukkueesta on heille siirtynyt vielä uusia vahvistuksia. Meillä on peruspeli korkealla tasolla, mutta viimeistely on ontunut. Uskon kyllä, että haemme niukan voiton Oulusta. Oma tehopistetili olisi jo avattava.

Tänne Pohjolaan on laskeutunut kaamosaika. Eikö ole tympeää körötellä lauantaina 700 kilometriä bussissa keskellä pimeintä syksyä?

Eipä oikeastaan. Totuin tähän reissaamiseen jo Vaasassa asuessani, kun pelasin futiksen Kakkosta Kiistossa ja Futsal-Liigaa Ruutupaidoissa. Ei sillä väliä, mennäänkö Ouluun vai Tampereelle, päivän pääasia on aina se matsi. Kyllä näiden "kyynaamojen" kanssa matka-aika ihan rattoisasti rullaa, "Jugo" naurahtaa.

Kampuksen Dynamon numero 15 - Juho Mäkiniemi - onnea tehopistetehtailuun!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat