15.10.2013 Taustat vahvistuvat jälleen - KaDylle uusia yhteistyökumppanuuksia!
17.6.2019 14:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Taustat vahvistuvat jälleen - KaDylle uusia yhteistyökumppanuuksia!

15.10.2013

KaDy on solminut kaudelle 2013-2014 joukon yhteistyösopimuksia, joiden tavoitteena on turvata joukkueen taival liigan mitalipeleihin sekä laajemmassa mittakaavassa tukea seuran työtä koko Jyvässeudun futsaltoiminnan kehittämiseksi. Perinteiset pääyhteistyökumppanimme Jyväskylän yliopisto, Sonaatti ja OP-Kiinteistökeskus saivat tulevalle kaudelle seurakseen seuraavat uudet tulokkaat:

Virallinen jälkipelipaikka ravintola Shaker

shaker.png
Alkaneella kaudella jokaisen KaDyn kotiottelun jälkeen pelataan jälkipelit Jyväskylän yöelämän kirkkaimmassa valopilkussa ravintola Shakerissa. Shakerin Ravintolapäällikkö Antti Kuitunen on seuran edustajien tapaan innoissaan syntyneestä sopimuksesta:

- Shaker tukee myös paikallisella tasolla monia potentiaalisia urheiluseuroja, joten KaDy oli loistava yhteistyökumppari tälle kaudelle. Olemme todella innoissamme tulevasta kaudesta ja tsemiä KaDylle lähestyvään avaukseen, Antti kommentoi.

shaker_henksu.jpg

(Shakerin henkilökunta toivottaa KaDyn kannattajat tervetulleiksi jälkipeleihin ottelupäivinä ja miksipä ei välillä muulloinkin.

Sanomalehti Keskisuomalainen


logo_teamup01.jpg


- Keskisuomalainen haluaa olla lähellä lukijaa ja vahvasti paikallinen. Tarjoamme uutisia aina maakunnasta, kotimaasta ja ulkomailta, ja nimenomaan tässä tärkeysjärjestyksessä. Lehti tukee paikallisia harrastemuotoja, joista KaDy Futsal on hyvä esimerkki. Seuran nopea kehittyminen kuvastaa hyvin omaa toimintaamme, sähköiset viestimet kertovat kaiken aikaa nopeasti tapahtumista ympärillämme.Keskisuomalainen haluaa olla luomassa myönteistä kehityksen ilmapiiriä tukemalla niin seurojen kuin koko Keski-Suomen menestystä, kommentoi Keskisuomalaisen asiakaspalvelupäällikkö Ulla Herranen yhteistyösopimusta heti tuoreeltaan.

Total kiinteistöpalvelut

070307_total_logo.jpg


- Total Kiinteistöpalvelut Oy on merkittävästi mukana paikallisesti eri urheilusponsoroinneissa. Nyt solmittu sopimus KaDyn kanssa osaltaan vahvistaa markkinointiamme. Tuotamme myös KaDyn kotipelien järjestyksenvalvontapalvelut. Uskomme vahvasti hyötyvämme molemmin puolin yhteistoiminnastamme. Menestystä kauden peleihin
, toivottaa Reijo Kujala Totalilta.

Kariteam

kariteam1.jpg
- Kävin katsomassa hyvän yhteistyökumppanimme Ville Ruuskan (toim. huom. KaDyn presidentin) kutsumana KaDyn peliä joitakin vuosia sitten. Futsal teki minuun hyvän vaikutuksen. Peli oli nopeaa, se vaati nanosekunnissa reagointia, erityisesti oikeaa liikettä ja ajoitusta. Kaiken lisäksi peli oli värikästä. Tunnistin pelin elementit myös Kariteamin toimintatavaksi. vastaa Karin markkinointijohtaja Harri Nieminen kysymykseen miksi Kariteam ja KaDy tekevät yhteistyötä.

Kylpylähotelli Peurunka

peurunka_logo_3.jpg
Tämän lisäksi olemme solmineet useampia pienempiä yhteistyösopimuksia myös tulevalle liigakaudelle. KaDy haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan saamastaan tuesta ja toivoo heillekin menestyksekästä sarjakautta 2013-2014


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat