04.10.2013 ENNAKKO: Kausi käyntiin Toijalassa
17.6.2019 14:22 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Kausi käyntiin Toijalassa

04.10.2013

Futsal-Liiga
KylVe - KaDy
Su 6.10.2013
Toijalan Monitoimihalli


Ennakkoasetelmat

Kampuksen Dynamon järjestyksessään viides kausi Futsal-Liigassa saa premiäärinsä tulevana sunnuntaina 6.10. Pirkanmaan liitoskaupunki Akaassa, rautatietaajamana tunnetun Toijalan Monitoimihallissa, jossa tapahtumaa isännöi Kylmäkosken Veikot.

Kuten tunnettua, poistui Dynamon riveistä kesällä kylminä pörssipisteinä luettavien tehojen ohella ennen kaikkea mittava määrä kokemusta, näkemystä ja johtajuutta. Punamustat lähtevätkin nyt kauteen huomattavan erilaisista asetelmista kuin kahtena edellissyksynä. Kolmen perättäisen mitalikauden tuoma luotto omaan tekemiseen antaa kuitenkin henkistä selkänojaa, eikä sarjaan ole syytä suunnata missään määrin lakki kourassa, vaan määrätietoisena haastajana valmiina todistamaan tekemisen tasoa ja jatkuvuutta. Keski-Suomeen keväisin arvometallia kuskanneet huhtaset, laitiset ja tolvaset kumppaneineen futsalväen piirissä jo tunnetaan, nyt on suunnitelmana assosioida Dynamo myös Akhawanin, Hytösen ja Keskisen kaltaisiin nimiin.

KaDy on ennättänyt pelaamaan harjoituskauden mittaan kaikkiaan yhdeksän ottelua, saldonaan näistä viisi voittoa ja neljä tappiota. Kenraaliharjoituksena toimineessa Palokan turnauksessa lauantaina 28.9 KaDy kukisti liigatulokkaat FC Rauman (5-3) ja Liikunnan Riemun (1-0).

Kylmäkosken Veikoille edelliskausi sarjanousijan ominaisuudessa oli menestyksekäs, ja joukkueen voidaan sanoa olleen liigan myönteisin yllättäjä. “Siniset Leijonat” lunastivat runkosarjan seitsemännellä sijallaan komeasti paikan pudotuspeleihin ja pakottivat tulevan finaalijoukkue GFT:n puolivälierissä täysimittaiseen kolmen ottelun sarjaan. Mitaliotteluihin saakka ei KylVellä vielä ollut asiaa, mutta vakavasti otettavan liigajoukkueen status on nyt ansaittu, ja alkavan kauden välitavoitteena näyttääkin olevan runkosarjasijoitus taulukon ylemmällä puoliskolla. Maalirautojensa väliin KylVe on hankkinut kesän kuluessa merkittävää vahvistusta värväämällä Ilveksen riveistä Juho Laineen. Jyväskylässä Laine muistettaneen kevättalven 2011 finaalisarjasta, jossa hän katsomoreservistä kentälle nostettuna torjui kaksi voittoa Dynamosta.

KylVe on kohdannut harjoituskaudellaan joukkueita niin Futsal-Liigan kuin Ykkösenkin puolelta, ja kuuden ottelun rekordi näyttää lukemia 2-1-3. Viimeisessä harjoitusottelussaan sunnuntaina 29.9. KylVe pelasi tasatuloksen 3-3 Ykkösen PS Villan vieraana.

Seuraa tätä

Marraskuussa 2011 Kampuksen Dynamon vahvuuteen liittynyt Miika Hosio on tällä hetkellä yksi Suomen salien absoluuttisesti parhaista maalintekijöistä. Kemiläinen on iskenyt KaDy:lle virallisissa otteluissa (Futsal-Liiga pudotuspeleineen, Futsal Cup, Super Cup) tähän päivään mennessä yhteensä pyöreät 50 maalia, jotka oikeuttavat seuran tilastoitujen liigavuosien maalintekijätilaston viidenteen sijaan. Toistaiseksi Hosion edellä kyseisessä katsannossa ovat Mikko Kytölä (79), Jukka Kytölä (61), Tomi Lahtinen (54) sekä Matias Juvonen (53). Dynamon kaudenalusturnauksessa tekemistä kuudesta osumasta neljä lähti "Maagin" jalasta, joten punamustien keskuudessa odotellaankin varsin perustellusti mittarin jatkavan kulkuaan kohti uusia kymmenlukuja heti ensimmäisestä sarjakierroksesta lähtien.

Kylmäkosken Veikot - Kampuksen Dynamo sunnuntaina 6.10 klo 15.00 Toijalan Monitoimihallissa. Ellet pääse paikan päälle, hakeudu internet-yhteyden äärelle, sillä olemassa olevan tiedon mukaan KylVen Leijona-TV http://sunlevy.com/~ta7781/kylvelive.html lähettää ottelusta maksuttoman livestriimin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Futsal-Cup, 4. krs (top 32) 27.11.2004 Leppävesi KaDy – KylVe 3–6 (1–0)
Futsal-Ykkönen 23.11.2008 Huhtaharju KaDy – KylVe 11–4 (4–1)
Futsal-Ykkönen 17.1.2009 Toijala KylVe – KaDy 4–5 (0–3)
Futsal-Liiga 2.12.2012 Akaa KylVe – KaDy 1–8 (1–1)
Futsal-Liiga 24.2.2013 Monnari KaDy – KylVe 5-3 (3-0)

KaDy:n saldo

5 ottelua, 4 voittoa, 1 tappio, maaliero 32-18   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat