24.03.2013 Huhtasen analyysi välierätappioista
17.6.2019 12:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Huhtasen analyysi välierätappioista

24.03.2013

Päävalmentaja Kerkko Huhtanen analysoi pölyn laskeuduttua välieräotteluita, joissa Dynamon mestaruusjolla ajoi karille. Muistin virkistykseksi mainittakoon, että Ilves eteni finaaliin suoraan kahdella voitolla jättäen KaDy-Hirviön tyystin maaleitta. Tamperelaisten voitot kirjattiin lukemin 0-2 ja 1-0.


georg.jpgKerkko Huhtanen, kommentit välieräotteluista?- Kaksi taktisesti vahvaa joukkuetta kohtasivat, joista puolustuspelillisesti vahvempi pelaa nyt mestaruudesta. Alkuvaikeuksien jälkeen mekin toki saimme molemmissa otteluissa pitkiä pallonhallintajaksoja ja omat etsikkoaikamme, mutta loppujen lopuksi tyhjällä tehtyjen maalien sarakkeella on melko turha selitellä mitään. Pallonhallintajaksot eivät tuottaneet maaleja samalla tavalla kuin aiemmin tällä kaudella.

Vaikuttivatko Jukka Kytölän ja Kimmo Tolvasen poissaolot suoritustasoon?

- Tämäkin on vähän tarpeetonta spekulointia, koska meillä on tällä kaudella ollut käytössä poikkeuksellisen laaja ja tasokas pelaajamateriaali. Tuskin mikään muukaan pudotuspelijoukkue tässä vaiheessa kautta operoi täysin terveellä rosterilla. Eikä niitä henkilökohtaisia virheitä kuten vartioitavan pelaajan kadottamisia ja puolustusalueen tarpeettomia kuskauksia, joita meidän vakiopelaajiltakin nähtiin esimerkiksi jälkimmäisen ottelun ensimmäisellä puoliajalla, voida tietenkään selittää muiden poissaoloilla.


- Välieräotteluihin valmistautuminen hoidettiin kyllä yksilö- ja joukkuetasolla vähintään yhtä ammattimaisesti kuin aiemminkin. Ehkä tässä kuitenkin ehti Suomen Cupin voiton, runkosarjan loppurullailun ja helppojen puolivälieräottelujen jälkeen hiipiä puseroihin liiallinen tyytyväisyys omaan tekemiseen, vaikka sitä vältellä yritettiinkin. Kovassa paikassa ei sitten kyetty viimeistelemään kliinisesti, pelaamaan joukkueena riittävän yhtenäisesti tai nostamaan suoritustasoa kuten KaDy on aiempina vuosina pystynyt.

Kadyfutsal.net kiittää päävalmentajaa haastattelusta. Nyt pää pystyyn ja pronssia voittamaan!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat