25.02.2013 ENNAKKO: KaDy matkaa Sieviin
17.6.2019 12:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDy matkaa Sieviin

25.02.2013

Futsal-Liiga
Sievi Futsal - KaDy
Ti 26.2. klo 19:00
Sievin monitoimihalli

kadysievilogo.jpg


Ennakkoasetelmat

KaDy on jo varmistanut runkosarjan voiton kaksi kierrosta ennen sen päättymistä, mutta Sievi-vierasottelu on silti sille kauden tärkeimpiä. Nyt punamustalla on mahdollisuus mittauttaa oma tasonsa ja hakea etulyöntiasemaa pudotuspelejä silmällä pitäen. Lisäksi KaDy-Hirviötä takuulla kiinnostaa hyvittää se tosiasia, että Sievi on ainoa joukkue, joka on vienyt Monnarilta pisteitä tämän kauden runkosarjassa. Tai oikeastaan pisteen: joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 1-1. Tuolloin Tomi Lahtinen tasoitti vain muutama sekunti ennen loppusummeria.

Sievi Futsal taistelee tiukasti runkosarjan arvokkaasta kakkossijasta Ilveksen ja GFT:n kanssa. Kakkossijan saavuttaminen tietäisi varmaa kotietua välieriin asti.

Seuraa tätä

Sievin menestys perustuu tällä hetkellä pitkälti kolmikon Radik Akhmetkhanov-Nikola Erceg-Joni Pakola osaamiseen. Miehet pelaavatkin todella isoja minuutteja ja pyrkivät ratkaisemaan otteluita yksilötaidollaan.

KaDy:n haasteena on nollata Sievin yksilöt, mikä vaatii yhtäältä tavallista suurempaa kurinalaisuutta puolustussuuntaan ja toisaalta joukkueen kuntopohjan hyödyntämistä.

Rokottaako ex-sievi Miika "Maagi" Hosio entistä joukkuettaan? Todennäköisesti rokottaa.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat