13.12.2012 ENNAKKO: Kymmenen vuotta "sexy futsalia"
SeuraJulkaistu: 16.06.2019 00.00

13.12.2012 ENNAKKO: Kymmenen vuotta "sexy futsalia"

13.12.2012

KaDy–SoFo
La 15.12. klo 14
Monnari, JKL
Liput: 7/4 €



Lähtökohdat



jouluhirvi.jpgEnnakkoasetelmat lauantain otteluun ovat kerrassaan hilpeät: on pikkujoulusesonki, KaDy johtaa sarjaa ja seuran futsal-jaosto juhlii kymmenvuotissynttäreitään. Karnevalistisen tunnelman takaa viimeistään tarunhohtoisten KaDy-klassikoiden vintage-puoliaikapeli. Sitä paitsi ottelu on viimeinen mahdollisuus nähdä komeita miehiä ja kauniita maaleja Monnarilla vuoden 2012 puolella. Tätä et halua missata!



Aika vierii ja vuodet laukkaavat. KaDy:n futsal-jaosto perustettiin 2002. Kymmenessä vuodessa joukkue on noussut pohjalta – Keski-Suomen kolmosdivarista – Suomi-futsalin terävimmälle huipulle, mistä todistavat kaksi peräkkäistä SM-hopeaa ja sarjan kärkipaikka kuuden pisteen turvatyynyllä.



Synttärivieraaksi saapuu toista kauttaan liigassa pelaava SoFo. Somerolaisten esitykset oikeuttavat tällä haavaa viidenteen sijaan, mikä on selvää eteenpäinmenoa peilattuna debyyttikauteen, jolloin SoFo jäi harmillisen niukasti kahden pisteen päähän playoff-paikasta.



Kauden avausottelussa KaDy kävi kairaamassa pisteet Somerolta maalein 2–5. Vääntö oli vielä asteen tiukempaa kuin mitä lukemat antavat ymmärtää, sillä KaDy ratkaisi pelin vasta kahden viimeisen minuutin aikana kolmella reikäpaitamaalilla. KaDy:n sairastuvan lokikirjaa voit selata täältä. Ovi näyttäisi käyvän molempiin suuntiin.



Varmaa on vain se, että KaDy-Hirviö juhlii joka tapauksessa jotakin: synttäreitä nyt ainakin, mutta miten on kolmen pisteen laita?



Seuraa tätä



Kestääkö KaDy-Hirviön pää juhlahumun? Tappio on Dynamolle vuosimallia 2012-2013 täysin tuntematon käsite, eikä joukkue ole koskaan hävinnyt SoFo:lle, mutta ylenpalttiseen juhlamieleen ei ole varaa.



Jos viimeistely on lepsua, SoFo:n erinomainen maalipelaaja JoonasPuolamäki voi pilata punamustat juhlat. Myös omassa päässä on syytä olla tarkkana, sillä SoFo on iskenyt neljänneksi eniten maaleja sarjassa. Tehot ovat jakautuneet varsin tasaisesti, mistä kertoo se, että yhtäkään somerolaista ei näy YLE teksti-tv:n pistepörssissä.



Dynamolta top kympissä päivystävät kapteeni Mikko Kytölä (1.), taikuri Miika Hosio (2.) ja juhlaottelun vuodeosastolta seuraava Jukka Kytölä(6.).



Aikaisemmat kohtaamiset

Futsal-Liiga 29.10.2011 SoFo – KaDy 2-7
Futsal-Liiga 28.1.2012 KaDy – SoFo 8-0

Futsal-Liiga 7.10.2012 SoFo – KaDy 2-5

KaDy:n saldo:
3 voittoa, 0 tasapeliä, 0 tappiota; maaliero 20-4

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.