29.11.2012 ENNAKKO: Nälkäisen nousijan luolaan
16.6.2019 21:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Nälkäisen nousijan luolaan

29.11.2012

KylVe–KaDy
Su 2.12. klo 15
Monari, Akaa

kdilogo.jpeg

Ennakkoasetelmat

KaDy-hirviö voi juuri nyt erinomaisesti. Liekö tuo koskaan paremmin voinutkaan? Mestari-Ilveksen suvereeni nollaus lauantaina Monnarilla avasi viiden pisteen kaulan kakkosena keikkuviin tupsukorviin, ja Turusta haettiin sunnuntaina laatuaan ensimmäinen vierasvoitto hulppein 1–8-lukemin. Yhdeksän ottelun saldo on murhaavat kahdeksan voittoa ja yksi tasapeli maalierolla 54-11, joka todistaa pelin kulkevan kentän molemmissa päissä.

Jos ovat futsal-asiat Suomen Ateenassa mallillaan, eivät ne ole hassummin myöskään Akaassa. Liigassa ensimmäistä kauttaan pelaava Kylmäkosken Veikot (KylVe) on sijalla viisi, mitä voi pitää lähes sensaationa. Nousijajoukkueen suurimmat uroteot ovat toistaiseksi olleet voitot Tervareista kotona ja TPK:sta vieraissa. Myös vierastasapeli Ilvestä vastaan ansaitsee erikoismaininnan. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että Kylmäkosken leijonat eivät jää samanlaiseksi tähdenlennoksi kuin Ruokolahden toistaiseksi kuuluisampi lajitoverinsa.

KylVe on myös profiloitunut lajitekemiseen panostavaksi organisaatioksi. Ottelutapahtumiin on satsattu, kotiotteluita voi seurata Leijona-tv:n nettistriimiltä, tiedotus pelaa ja paikalliset on saatu joukkueen taakse. Vinkki Jyväskylään jääville Dynamo-faneille: sunnuntain ottelu näkyy ilmaiseksi täältä.

Kaikesta huolimatta Dynamo lähtee matkaan selkeänä suosikkina. KylVe:n sivuilla uutisoitiin jo 25.11., että "KylVe Team taipui Dynamolle", mutta ei pidä juhlia ennen kuin peli on pelattu. Tuo uutinen kun koski Tampereen piirin nelosdivarin ottelua...

Seuraa tätä

roisto-pelaajakortti.jpgSunnuntain ottelulla lienee erityistä tunnearvoa Akaasta kotoisin olevalle Mikko Takalalle. KaDy:n likaisen työn osastolla operoiva "Roisto" lähti nuorena ja nälkäisenä miehenä Akaasta opintojen ja paremman elämän perässä Jyväskylään. Kotiseutukytkös ei ole katkennut, mistä osoituksena mies kirjoitti viime kesällä blogia Akaan Seutuun. Katsomossa nähdäänkin varmasti paljon "Roistolle" tuttuja kasvoja, mikä tuo oman lisämausteensa hänen iltapuhteeseensa.

Onko edes "Roisto" profeetta omalla maallaan? Syksyn sormivammasta toipunut taistelija lähenee koko ajan huippukuntoa, joten ennuste näyttää lupaavalta. Marko Laaksonen joutuikin jo Turussa "Roiston" koijaamaksi...

Aikaisemmat kohtaamiset

Futsal-Cup, 4. krs (top 32) 27.11.2004 Leppävesi KaDy – KylVe 3–6 (1–0)

Futsal-Ykkönen 23.11.2008 Huhtaharju KaDy – KylVe 11–4 (4–1)
Futsal-Ykkönen 17.1.2009 Toijala KylVe – KaDy 4–5 (0–3)

KaDy:n saldo
3 ottelua, 2 voittoa, 1 tappio, maaliero 19–14


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat